Boligpartner

Konseptet Trehusene

Helt siden oppstarten for over 25 år siden, har BoligPartner valgt fornybare materialer når vi bygger våre attraktive hus, hytter og leiligheter. Vi spiller på lag med skogen og velger derfor alltid tre som byggemateriale. I dag bygger BoligPartner også lavblokker. Bli kjent med Trehusene - helt unike boligblokker!

Årets Trebyggeri 2022

Nylig tok BoligPartner seieren i den nasjonale kåringen Årets Trebyggeri. Hamar-selskapet vant prisen for sitt lavblokk-konsept Trehusene.

Les mer her


Bygget i malmfuru

Hele fasaden er i tre, og her benytter vi gjerne malmfuru. Designmessig blir uttrykket lekkert. Konstruksjonen i seg selv er miljøvennlig, da treverk er et fornybart konstruksjonsmaterial. Det er ingen tvil om at Trehusene skiller seg ut, og skaper stor interesse hos både boligkjøpere og i bransjen.

På innsiden av trehusene

Stor fleksibilitet

Trehusene har en stor grad av fleksibilitet. Akkurat slik dagens boligmarked etterspør

Byggets konstruksjon er så fleksibel at hvert plan i blokka kan skreddersys etter markedets ønsker. Det gir et rom av alternative leilighetskombinasjoner. Det er derfor vi tør påstå at alle kunder finner en leilighet som passer dem i vårt blokk-konsept.

Gavlene har tilpasningsakser som kan justeres i bredden alt ut fra ønsker om størrelse på leilighetene og hva tomten gir av muligheter. Alle leilighetene får egen balkong, og her vil tomtestørrelsen, solforhold og utsikt være viktige faktorer som bestemmer størrelsen og plasseringen av disse. Balkongene kan være sammenhengende på en side av bygget eller man kan velge lokale variasjoner på samme side. Det er også mulig å ha frittstående balkonger i gavl.

Takterrasser i trehusene med solceller

I tillegg til at alle leilighetene i boligblokka har private balkonger, kan Trehusene bygges med en stor, felles takterasse på toppen. Her er solceller integrert i taket. Sammen med svært effektive varmepumper, vil dette spare og produsere nok energi til å dekke det årlige varmtvannsbehovet til alle leilighetene.

Totalt sett er Trehusene fra BoligPartner så miljøvennlig at konseptet blir  sertifisert etter Breeamstandarden. Dette er en klassifisering forbeholdt bygg som tilfredsstiller de aller høyeste krav til miljø og energieffektivitet i alle ledd.

Denne illustrasjonen viser Trehusene på Løkenåsen i Lillestrøm kommune. Her bygger BoligPartner nå to blokker i fire etasjer over garasjekjeller. Her kan kjøperne glede seg over stor, felles takterrasse, lademuligheter for bil og sykkel, moderne trimrom og eget rom til reparasjon av sykler og prepping av ski. 

Parkering og lademuligheter

Det tilrettelegges for enkel lading av el-bil og sykkel. Parkeringen skal løses effektivt, kompakt og økonomisk. Trehuskonseptet åpner for tre alternative løsninger:

  1. Parkeringskjeller under bygget med boder og trapp i bakkant.
  2. Fritsstående parkering i bakkant
  3. Åpen terrengparkering

Tenk Tre

Tenk Tre utnevnte Trehusene på Løkenåsen i Fetsund til månedens trebygg i juni 2021. Tenk Tre består av en rekke bedrifter og organisasjoner på tvers av hele verdikjeden i norsk skog- og trenæring. Sammen ønsker vi å vise hvordan skog og tre kan bidra i klimakampen. (Kilde: https://www.tenktre.no/om-oss)

Les mer her


BREEAM – landets mest brukte miljøsertifisering for bygg

Trehusene på Løkenåsen er et så miljøvennlig konsept, at BoligPartner jobber for å få hele prosjektet sertifisert etter BREEAM-standarden.

Les mer om BREEAM


Boligblokk med moderne uttrykk

Trehusene er en moderne boligblokk som skiller seg ut. Se hvorfor her.

Les mer om boligblokkVåre prosjekter

Vi har flere spennende prosjekter på gang, her kan du finne mer informasjon om prosjektene våre.

Se våre prosjekter

Les mer om Trehusene fra BoligPartner

Her kan du finne flere artikler om BoligPartner sitt spennende arbeid med trehus.

Se så fint du bor i Trehusene

Lurer du på hvordan leilighetene i Trehusene ser ut på innsiden? Ta en kikk på våre bildegallerier her.

Les mer

Trehusene prosjekter

Trehusene har mange spennende prosjekter på gang. Her kan du lese mer om disse.

Les mer

Trehusene Konsept

Helt siden oppstarten for snart 30 år siden, har BoligPartner valgt fornybare materialer når vi bygger våre attraktive hus, hytter og leiligheter. Vi spiller på lag med skogen og velger derfor alltid tre som byggemateriale. I dag bygger BoligPartner også lavblokker. Bli kjent med Trehusene - helt unike boligblokker!

Les mer

Trehusene på Fossumtoppen

Trehusene på Fossumtoppen består av 20 leiligheter i størrelsen fra 37 - 120 kvm og med 1-3 soverom. Dette er en moderne boligblokk i fire etasjer, hvor man kombinerer tre som byggemateriale med miljøvennlige løsninger på en helt ny og spennende måte. Meld din interesse i dag!

Les mer

Trehusene på Skarnes

Trehusene på Skarnes er ferdigstilt og prosjektet er utsolgt. I Trehusene på Skarnes bor du sentralt, men likevel rolig og du har nærhet til alt du trenger i hverdagen. Du kan melde din interesse her og sikre deg mer informasjon om prosjektet.

Les mer

Årets trebyggeri 2021

Nylig tok BoligPartner seieren i den nasjonale kåringen Årets Trebyggeri. Hamar-selskapet vant prisen for sitt lavblokk-konsept Trehusene.

Les mer

Bli med på innsiden av Trehusene - her finner Tove roen

Atmosfæren, omgivelsene og utsikten er helt magisk, forteller Tove Ødegaard Aas som åpner dørene til sitt nye hjem i Trehusene på Løkenåsen.

Les mer

Tove fant drømmeleiligheten i Trehusene

Hun var på utkikk etter en moderne leilighet med et fint bomiljø i Fetsund. Så dukket prosjektet Trehusene på Løkenåsen fra BoligPartner opp. Da ble det fullklaff for boligkjøper Tove Ødegaard Aas.

Les mer

Moderne boligblokk i tre

Denne boligblokken skiller seg godt ut i markedet, fordi dette leilighetsbygget bygges i treverk. Hele fasaden er i tre, og her benytter vi gjerne malmfuru. Det er ingen tvil om at Trehusene skaper stor interesse hos både boligkjøpere og i bransjen.

Les mer

Klimavennlige hus i tre - Trehusene

Visste du at hus bygget i tre kan minske utslipp av klimagassen CO₂ til atmosfæren? Her er 9 gode grunner for å bygge klimavennlige trehus.

Les mer

Trehusene på Løkenåsen - Utsolgt

Trehusene på Løkenåsen er nå sluttsolgt. Vi gratulerer alle som har sikret seg en leilighet her og vi gleder oss til å overlevere første leilighet høsten 2021.

Les mer

Trehusene på Rena

På en solrik og sentrumsnær tomt på Rena, er BoligPartner i gang med å bygge 15 flotte leiligheter med god størrelse og vannbåren gulvvarme. Nyt utsikten mot Glomma fra balkongen og et hyggelig uteareal med gangavstand til sentrum. Leilighetene er i en 4-etasjer høy boligblokk som bygges i treverk. Her skal det skapes et godt bomiljø med energieffektive løsninger, spenstig arkitektur og lekre materialvalg.

Les mer
Arild Karstensen og Randi Furuheim utenfor huset de har bodd i over 30 år.

Flytter fra eldre bolig til moderne leilighet i Trehusene

Etter over 30 år i det gamle huset på Rena, gleder Randi Furuheim (66) og Arild Karstensen (69) seg til et enklere liv i splitter ny leilighet i Trehusene fra BoligPartner.

Les mer