Boligpartner

En boligblokk i moderne stil

Trehusene fra BoligPartner er en attraktiv og moderne boligblokk.

Denne boligblokken skiller seg godt ut i markedet, fordi dette leilighetsbygget bygges i treverk. Hele fasaden er i tre, og her benytter vi gjerne malmfuru. Designmessig blir uttrykket lekkert. Konstruksjonen i seg selv er miljøvennlig, da treverk er et fornybart konstruksjonsmaterial. Det er ingen tvil om at Trehusene skaper stor interesse hos både boligkjøpere og i bransjen.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Illustrasjon av Trehusene

Hva er en boligblokk?

En boligblokk er en stor bygning som er satt sammen av flere seksjoner. En boligblokk kjennetegnes av at leilighetene deler en eller flere felles innganger. Leilighetene er plasser over og under hverandre samt ved siden av hverandre. Trehusene er en moderne boligblokk som inneholder både felles og private uterom, i tillegg til innvendige fellesarealer. Les mer om Trehusene her.

Illustrasjon av Trehusene på Navneberget

Boligblokk i fire etasjer

Trehusene fra BoligPartner er en boligblokk i fire eller tre etasjer, og er dermed en såkalt lavblokk. Hvis en boligblokk har fem etasjer eller mer, betegnes den som en høyblokk. En boligblokk kan ha ulik utforming, både smal og høy til lavere og bred. Trehusene er en boligblokk som har ekstra stor fleksibilitet. Her er byggets konstruksjon så fleksibel at hvert plan i blokka kan skreddersys etter markedets ønsker. Det gir et rom av alternative leilighetskombinasjoner. Det er derfor vi tør påstå at alle kunder finner en leilighet som passer dem i vårt blokk-konsept.

Blokkleilighet i ulike størrelser

Blokkleilighetene i Trehusene varierer størrelsen fra cirka 30 kvadratmeter til nesten 130 kvadratmeter. Alle blokkleilighetene får egen balkong, og her vil tomtestørrelsen, solforhold og utsikt være viktige faktorer som bestemmer størrelsen og plasseringen av disse. Balkongene kan være sammenhengende på en side av bygget eller man kan velge lokale variasjoner på samme side. Det er også mulig å ha frittstående balkonger i gavl.

Se bilder av boligblokken på Løkenåsen

Her kan du se bilder og lese kundereportasjen fra Trehusene på Løkenåsen. Her får du bli med på innsiden til den flotte blokkleiligheten til vår kunde Tove Ødegaard Aas.

Les reportasjen her

Boligblokk og historikk

Visste du at de første boligblokkene ble bygget allerede i antikkens Roma. Her fantes det boligblokker med separate leiligheter. De som i dag er best bevart finner man i Ostia,  havnebyen for det antikke Roma, 24 kilometer sørvest for hovedstaden. Norges største boligblokker ble bygget på Ammerud i Oslo på 1960-tallet.

(Kilde: Det norske leksikon)

Les mer om Trehusene fra BoligPartner

Her kan du finne flere artikler om BoligPartner sitt spennende arbeid med trehus.

Se så fint du bor i Trehusene

Lurer du på hvordan leilighetene i Trehusene ser ut på innsiden? Ta en kikk på våre bildegallerier her.

Les mer

Trehusene prosjekter

Trehusene har mange spennende prosjekter på gang. Her kan du lese mer om disse.

Les mer

Trehusene Konsept

Helt siden oppstarten for snart 30 år siden, har BoligPartner valgt fornybare materialer når vi bygger våre attraktive hus, hytter og leiligheter. Vi spiller på lag med skogen og velger derfor alltid tre som byggemateriale. I dag bygger BoligPartner også lavblokker. Bli kjent med Trehusene - helt unike boligblokker!

Les mer

Trehusene på Fossumtoppen

Trehusene på Fossumtoppen består av 20 leiligheter i størrelsen fra 37 - 120 kvm og med 1-3 soverom. Dette er en moderne boligblokk i fire etasjer, hvor man kombinerer tre som byggemateriale med miljøvennlige løsninger på en helt ny og spennende måte. Meld din interesse i dag!

Les mer

Trehusene på Skarnes

Trehusene på Skarnes er ferdigstilt og prosjektet er utsolgt. I Trehusene på Skarnes bor du sentralt, men likevel rolig og du har nærhet til alt du trenger i hverdagen. Du kan melde din interesse her og sikre deg mer informasjon om prosjektet.

Les mer

Årets trebyggeri 2021

Nylig tok BoligPartner seieren i den nasjonale kåringen Årets Trebyggeri. Hamar-selskapet vant prisen for sitt lavblokk-konsept Trehusene.

Les mer

Bli med på innsiden av Trehusene - her finner Tove roen

Atmosfæren, omgivelsene og utsikten er helt magisk, forteller Tove Ødegaard Aas som åpner dørene til sitt nye hjem i Trehusene på Løkenåsen.

Les mer

Tove fant drømmeleiligheten i Trehusene

Hun var på utkikk etter en moderne leilighet med et fint bomiljø i Fetsund. Så dukket prosjektet Trehusene på Løkenåsen fra BoligPartner opp. Da ble det fullklaff for boligkjøper Tove Ødegaard Aas.

Les mer

Moderne boligblokk i tre

Denne boligblokken skiller seg godt ut i markedet, fordi dette leilighetsbygget bygges i treverk. Hele fasaden er i tre, og her benytter vi gjerne malmfuru. Det er ingen tvil om at Trehusene skaper stor interesse hos både boligkjøpere og i bransjen.

Les mer

Klimavennlige hus i tre - Trehusene

Visste du at hus bygget i tre kan minske utslipp av klimagassen CO₂ til atmosfæren? Her er 9 gode grunner for å bygge klimavennlige trehus.

Les mer

Trehusene på Løkenåsen - Utsolgt

Trehusene på Løkenåsen er nå sluttsolgt. Vi gratulerer alle som har sikret seg en leilighet her og vi gleder oss til å overlevere første leilighet høsten 2021.

Les mer

Trehusene på Rena

På en solrik og sentrumsnær tomt på Rena, er BoligPartner i gang med å bygge 15 flotte leiligheter med god størrelse og vannbåren gulvvarme. Nyt utsikten mot Glomma fra balkongen og et hyggelig uteareal med gangavstand til sentrum. Leilighetene er i en 4-etasjer høy boligblokk som bygges i treverk. Her skal det skapes et godt bomiljø med energieffektive løsninger, spenstig arkitektur og lekre materialvalg.

Les mer
Arild Karstensen og Randi Furuheim utenfor huset de har bodd i over 30 år.

Flytter fra eldre bolig til moderne leilighet i Trehusene

Etter over 30 år i det gamle huset på Rena, gleder Randi Furuheim (66) og Arild Karstensen (69) seg til et enklere liv i splitter ny leilighet i Trehusene fra BoligPartner.

Les mer