Boligpartner

Tove fant drømmeleiligheten i Trehusene

Hun var på utkikk etter en moderne leilighet med et fint bomiljø i Fetsund. Så dukket prosjektet Trehusene på Løkenåsen fra BoligPartner opp. Da ble det fullklaff for boligkjøper Tove Ødegaard Aas.

En spennende og stor dag da kunde Tove Ødegaard Aas fikk muligheten til å besøke byggeplassen for Trehusene på Løkenåsen. Nå gleder hun seg veldig til å flytte inn i sin egen leilighet her, i 4. etasje. 

-Trehusene har ALT, mener Tove. Det første hun falt for var det visuelle ved arkitekturen, materialvalgene og beliggenheten. Så leste hun mer om prosjektet, og fant ut at Trehusene er BREEAM-sertifisert.

-En slik sertifisering er et kvalitetsstempel og et stort pluss. Det viser at her settes miljø, bærekraft, energieffektivitet og menneskenes trivsel i fokus, forteller Tove ivrig, som også liker selve fasaden på byggene godt.

-Fasaden i tre er både moderne, miljøvennlig og kortreist, slår hun fast. 

Trehusene er et unikt og bærekraftig boligkonsept fra BoligPartner. Dette er moderne boligblokker i fire etasjer. Her kombineres bruken av tre som byggemateriale med miljøvennlige løsninger på en ny og spennende måte.

Les gjerne mer om Trehusene her 

Kjøpte leilighet i 4.etasje

Dermed gikk drømmen om å kjøpe en ny og tidsriktig leilighet i oppfyllelse for 56-åringen fra Fetsund. Om kun noen få uker flytter hun inn i sin 78 kvadratmeter store leilighet, beliggende i 4. etasje. Den har blant annet to soverom, åpen kjøkken- og stueløsning samt en fantastisk terrasse på hele 24 kvadratmeter. Her oppe er det panoramautsikt. Hun kan se helt til Romsås og Tryvann i Oslo, Rælingen, Lillestrøm, Øyeren, Glomma med lensene, Fetsundbrua, Gårderåsen og langt av gårde mot de dype skoger i Romeriksåsen. 

-Utsikten er praktfull og storslagen. Rett og slett magisk, beskriver Tove, som gleder seg veldig til å kunne starte dagen med en morgenkaffe her oppe. For ikke å snakke om å kunne nyte solnedgangen der en varm og deilig sommerkveld.

- Her ligger alt til rette for at jeg kan leve godt og helhjerta i tråd med hva som er viktig for meg i livet. Mine forventinger til Trehusene er mer enn innfridd så langt, forteller kunde Tove Ødegaard Aas. 

Et godt bomiljø for alle

Tove liker godt den helhetlige løsningen til prosjektet. I Trehusene er det leiligheter i ulike størrelser, tilpasset forskjellige livsfaser. Bygget får solcellepanel integrert i taket og svært effektive varmepumper som vil spare og produsere nok energi til å dekke samtlige leiligheters årlige varmtvannsbehov. Tove synes også at det er et stort pluss med parkeringshus og to egne rom i bygget som blir øremerket til treningsaktiviteter, sykkelfiks og skiprepping.

-Sameiets takterrasse er også utrolig fin. Her ligger alt til rette for å bli bedre kjent med naboene. Kanskje kan vi ta en kaffeprat, grilling eller en felles yoga-time på takterrassen, foreslår Tove.

Illustrasjon av Trehusene på Løkenåsen. Her ser du takterrassen på toppen av boligblokka. 

Spennende befaring på innsiden

Tove følger byggeprosessen av Trehusene på nært hold. Siden hun bor i gangavstand fra byggeplassen, har hun tatt turen forbi der nesten daglig i det siste. Forventningene og gleden har økt i takt med at prosjektet har tatt form. 

I dag har Tove fått muligheten til å komme på befaring innenfor gjerdet. Sammen med prosjektleder drift, Knut Hafskjold fra BoligPartner Prosjekt AS, fikk hun kikke på alle fellesarealer, parkeringshus, boder, takterrassen og ikke minst sin egen leilighet. Det ble en stor opplevelse.

-Det er utrolig gøy å se med egne øyne. Her ligger alt til rette for at jeg kan leve godt og helhjerta i tråd med hva som er viktig for meg i livet. Mine forventinger til Trehusene er mer enn innfridd så langt, forteller hun. 

Se bilder fra innsiden av Trehusene

Her viser kunde Tove Ødegaard Aas frem hvordan hennes egen leilighet i Trehusene. Bildene er tatt på befaringen i midten av april 2021.

Innflytting rundt Sankthans

Hvis alt går etter planen, kan Tove flytte inn i sin leilighet rundt Sankthans-tider.

-Jeg har stor forståelse for at Korona-situasjonen er utfordrende. Jeg håper alle som jobber med prosjektet holder seg friske og at innspurten av byggingen følger fremdriftsplanen. Det som gjenstår i min leilighet er å få på plass vegger, elektrikerarbeid, parkett, kjøkken samt maling, forteller hun. 

Slik gikk det

Bli med hjem på besøk hos Tove i Trehusene på Løkenåsen - etter at hun fikk flytte inn i sin drømmeleilighet

Se så fint det ble