Trehusene på Fossumtoppen - Kommer for salg!

I slutten av mai 2021 starter vi salget av leiligheter i Trehusene på Fossumtoppen. Du kan melde din interesse nå og sikre deg mer informasjon om prosjektet før salgsstart. Vi skal bygge en moderne lavblokk i tre med bærekraftige og miljøvennlige løsninger. Her blir det inntill 20 leiligheter i størrelser fra 37 -129 kvm og 2-4 soverom. Vi gleder oss til å gi deg mer informasjon. Meld din interesse i dag!

Meld interesse

Jeg ønsker å få tilsendt salgsoppgave og anmoder megler om å holde meg oppdatert i forbindelse med salget av denne eiendommen, på e-post og /eller telefon i form av sms eller oppringing. For interessenter som ikke ønsker å samtykke til å bli kontaktet, finnes kontaktinformasjon til megler lengre ned på siden.

Tenk å kunne bo i et splitter nytt og moderne hjem med friluftslivet rett utenfor døren – samtidig som Oslo kun er en halvtimes togtur unna. Bli kjent med satsingsområdet Sørumsvingen – stedet der bolykken ønsker deg velkommen til et helt nytt og spennende nabolag.

Trehusene

Det er ennå for tidlig å vise deg nøyaktiv hvordan boligene vil se ut, men her kan du se noen illustrasjoner fra et tidligere prosjekt hvor Trehusene ble bygget.

Livet i Sørum

«Beliggenhet, nærhet til naturen, avstand til fasiliteter. Frihetsfølelsen, menneskene. En plass hvor du kan være den du er»

- Sitat fra lokalkjent

Nabolagsprofil

Boligfeltet og Fossumtoppen

Fossumtoppen er en del av den nye bydelen Sørumsvingen i Sørumsand hvor det legges ekstra vekt på å skape et moderne bosamfunn med mange attraktive møteplasser for et sosialt og inkluderende nabolag. Her blir det liv både i og mellom husene.

Boligområdet får sitt eget torg hvor det vil bli en utendørs treningspark, masse lune sitteplasser, akebakke og flott beplantning for å nevne noe. Korntorget blir et hyggelig møtested hvor det er sosialt og trygt å være for alle generasjoner. For de minste blir det gøy å kunne boltre seg fritt i nabolagets mange lekeplasser. For en luksus å vokse opp slik – med lekekamerater rett utenfor døra.


Ta kontakt

Megler


Ingebjørg Katrin Halle  |  Eiendomsmegler MNEF / Prosjektmegler

Mob: 401 70 580  |  E-post:  ikh@privatmegleren.no

Tom Richard Seim |  Eiendomsmegler MNEF / Prosjektmegler

Mob: 982 04 222  |  E-post:  trs@privatmegleren.noUtbygger


BoligPartner Trehusene

Truls Kronberg  |  Mob: 982 06 561  |  truls.kronberg@boligpartner.no