Trehusene på Fossumtoppen - 8 leiligheter solgt

Salget er i gang! Trehusene på Fossumtoppen består av 16 leiligheter i størrelsen fra 37 - 131 kvm og med 1-3 soverom. Dette er en moderne boligblokk i fire etasjer, hvor man kombinerer tre som byggemateriale med miljøvennlige løsninger på en helt ny og spennende måte. Meld din interesse i dag ved å fylle ut din informasjon i skjemaet.

Meld interesse

Jeg ønsker å få tilsendt salgsoppgave og anmoder megler om å holde meg oppdatert i forbindelse med salget av denne eiendommen, på e-post og /eller telefon i form av sms eller oppringing. For interessenter som ikke ønsker å samtykke til å bli kontaktet, finnes kontaktinformasjon til megler lengre ned på siden.

Bildegalleri

Attraktive leiligheter på Fossumtoppen

I dette boligprosjektet opplever du at det er bærekraft, energieffektivitet, spenstig arkitektur, gode materialvalg og menneskenes trivsel som settes i fokus.

Trehusene på Fossumtoppen skal bygges i det nye boligfeltet Sørumsvingen på Sørumsand. Uansett hvor i livet du er nå, kan du finne den perfekte leiligheten for deg her. Boligblokken er på fire etasjer og vil inneholde totalt 18 leiligheter. Alle boligene får den samme høye standarden, og uansett hvor i bygget du bor får du egen privat uteplass. Leilighetene varierer i størrelse fra de minste på 37 kvadratmeter til de største på 99 kvadratmeter. Hvor stor leilighet og hvor mange soverom ønsker du?

Sørumsand er et satsingsområde i vekst, og det er ikke vanskelig å forstå at mange vil finne sin bolykke akkurat her – så tett på storbyen Oslo, men samtidig så landlig og fritt med turstier og langrennsløyper i kort avstand fra hjemmet. Det legges ekstra vekt på å skape et moderne bosamfunn med mange attraktive møteplasser for et sosialt og inkluderende nabolag. Vær rask, invester fremtiden din her og sikre deg denne unike muligheten du også.

Boligvelger

Her finner du oversikt over alle ledige leiligheter og priser

Tove fant drømmeleiligheten i Trehusene

Hun var på utkikk etter en moderne leilighet med et fint bomiljø i Fetsund. Så dukket prosjektet Trehusene på Løkenåsen fra BoligPartner opp. Da ble det fullklaff for boligkjøper Tove Ødegaard Aas (56).

Livet på Sørumsand

Tenk å kunne bo i et splitter nytt og moderne hjem med friluftslivet rett utenfor døren – samtidig som Oslo kun er en halvtimes togtur unna. Bli kjent med satsingsområdet Sørumsvingen – stedet der bolykken ønsker deg velkommen til et helt nytt og spennende nabolag. Her skal det bygges opp mot 600 boliger i løpet av de nærmeste årene.

Nabolagsprofil

«Beliggenhet, nærhet til naturen, avstand til fasiliteter. Frihetsfølelsen, menneskene. En plass hvor du kan være den du er»

- Sitat fra lokalkjent