Trehusene på Løkenåsen - UTSOLGT

Trehusene på Løkenåsen er nå sluttsolgt. Vi gratulerer alle som har sikret seg en leilighet her og vi gleder oss til å overlevere første leilighet høsten 2021.

Se dronefilm

Tove fant drømmeleiligheten i Trehusene

Hun var på utkikk etter en moderne leilighet med et fint bomiljø i Fetsund. Så dukket prosjektet Trehusene på Løkenåsen fra BoligPartner opp. Da ble det fullklaff for boligkjøper Tove Ødegaard Aas (56).

Leiligheter tilpasset alle livssituasjoner

For en utbygger er det Alfa og Omega å føle pulsen på markedet, og tilpasse seg kundenes ønsker og behov. Derfor vil salgstrinn 2 i trehusene skille seg litt fra det første salgstrinnet. Vi legger opp til en løsning med flere to- og treromsleiligheter, hvor det også blir balkong i gavlene. Det blir 19 leiligheter i alt, som vil variere i størrelse fra 37 til 98 kvadratmeter. Ønsker du leilighet med armslag, skal du få det her også. Her kan alle finne en leilighet som passer.

Muligheten for å bestemme uttrykket på sin egen leilighet er selvsagt til stede, eksempelvis kan størrelsen på baderommene i de større leiligheten justeres i forhold til hverandre.

Det blir også en felles, romslig takterrasse – grille, trene eller nyte utsikten og en bok? Her kan du gjøre alt mulig, og ha glede av alt du gjør. Det nye nabolaget ditt blir i en perfekt størrelse, med 35 enheter fordelt på 2 bygg.

Leilighetene vil ha akkurat den høye standarden du forventer. Eikeparkett og opplegg for allsidig og spennende belysning på kjøkken, stue og soverom.


Badene vil ha 20×30 cm fliser på veggene, vegghengt klosett, nedsenket dusjnisje i herdet glass, godt med skapplass og vask med armatur i lekkert design. På badene blir det også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkkeninnredningen blir av svært god kvalitet, komplett med god skapplass og hvitevarer med induksjonstopp. Hvitevarene vil også ha høyeste energisertifisering; dette er et gjennomgående tema som tas på alvor. Kjøkken og spiseplass blir liggende i nærheten av de store vinduene, lyset fra himmelen rett utenfor blir en av dine viktigste lyskilder.

Gleden du får av å se ut vil også bære preg av den spennende arkitekturen; dragere og forsterkninger av trevirke skape spennende, trekantede vinduer og vinkler på terrasse- og balkongfasader. Leilighetene vil også ha godt med innvendig bodplass – her skal du få plass til alt av tur- og treningsutstyret ditt. Trehusene får en effektiv adkomst til leilighetene fra innsidene av husene.

En bolig å bli stolt av

Skråavstivere og dragere blir et synlig og svært spennende visuelt element i eksteriøret, fra bjelker i takkonstruksjonen til konstruktiv avstivning i balkong og gavlfasade.

Trehusene blir BREEAM-sertifisert, en klassifisering forbeholdt bygg som tilfredsstiller de aller høyeste krav til miljø og energieffektivitet i alle ledd – fra planlegging til vedlikehold. Dette preger bygget fra kjeller til tak; byggene er utstyrt med solcellepanel og svært effektive varmepumper. Dette vil gjøre langt mer enn å se bra ut på papiret: Kombinasjonen av varmepumper og solceller vil spare og produsere nok energi til å dekke samtlige leiligheters årlige varmtvannsbehov. Trehusene vil bli kledd med impregnert panel, en teknikk som gjør at treverket fint kan klare seg uten vedlikehold veldig lang tid – også dette er svært miljøvennlig.


Du blir ikke bare boende i naturen, du blir med på å ta vare på den. Trehusene vil bli et hjem du er stolt av å bo i.

Et aktivt liv – og et egnet rom som legger opp til det

Et liv på Fetsund gir svært gode muligheter for aktiviteter, året rundt. Trehusene legger opp til et allsidig, aktivt liv, og dette blir merkbart helt ned til kjelleren.

Her blir det gjort plass til 2 rom øremerket for aktiviteter, både sommer som vinter. Et kombinert sykkelfiks og skiprep-rom på 17 kvadratmeter, og et treningsrom på 30 kvadratmeter. Rommene blir utformet for oppgavene; hvitmalte vegger og tak i betong, og betonggulv malt i en praktisk gråfarge. På trimrommet blir det også varmekabler i gulvet, her skal det være fint å trene gjennom hele vinteren. I taket blir det LED-lys som styres av bevegelsessensor.

El-sykkel, ski og staver? Her blir det plass til alt

Uten riktig innredning vil disse rommene aldri kunne utnytte potensialet sitt – derfor får sameiet 100 000,- kroner øremerket for nettopp dette formålet. Reparasjonsbukk for sykler, smøreprofiler for ski, verktøy og verktøyskap, tredemøller, spinningsykkel – markedet er fullt av gode tilbud, med smarte innkjøp vil denne summen rekke langt.

Trehusene vil få sin egen hjemmeside, hvor det for eksempel kan legges opp til bookingsystemer for treningsrommet.

Hvor gode ideer har blitt satt i live

En utfordring med nybygg-prosjekter, er at fine og viktige tanker og idéer fort blir borte på veien. Mennesker kommer og går, og visjonene de hadde forsvinner når de gjør det. Slik er det definitivt ikke her. Hele arkitektkontoret TAG er et produkt av ett kontors felles innsats. Alt fra regulerinsplan, til ideer, visjoner og tanker har vært med i alle ledd av prosessen. Dette blir hel ved.

Tanker fra arkitekten

”Løkenåsen på Fetsund er BoligPartners nye satsing på moderne og bærekraftige boliger i tre. Dette gjenspeiles i alle ledd i prosjektet; fra arkitekturen, stedstilpassingen og byggenes identitet til tekniske løsninger og materialvalg. Både konstruksjon og fasadekledningen er i all hovedsak av tre.

I tillegg til å gi en stedstilhørighet, gjør dette at bygget er miljøvennlig og kortreist fra innerst til ytterst. Den konstruktive skråavstivingen gjenspeiler seg i de skrå linjene i vinduene, og er videreutviklet i balkongkonstruksjonene. Bygningene er forskjøvet på eiendommen slik at det dannes et felles tun som er skjermet fra adkomsten og åpner mot utsikt og sol i syd og vest.


For å bryte opp fasadene, dempe fjernvirkningen av bygningsvolumene og gi rom på terrassene er balkonglivet brutt opp med vinkler. Alle balkonger vender seg mot det felles uterommet og balkongkonstruksjonene rammer inn utsikten fra hver leilighet. Takene har fått sin karakteristiske form fra sydvendte solcellepaneler i fortsettelsen av trappetårnene.”

Audun Bødtker, TAG arkitekter as

Moderne og nytt. Med røtter i noe veldig gammelt

Den første tømmerfløtingen på Glomma skjedde på 1300-tallet, og siden har tømmer og Fetsund vært knyttet sammen. Lukten av kvae og sagflis fra sagene som lå langs elva.

Synet av fløterne som utførte sin livsfarlige dans på tømmerstokkene med fløterhaker i hendene. Drønnet da isen gikk etter en kald vinter, larmen fra stokker kastet hulter til bulter av vannets ubegripelige krefter. Hviskingen av vinden i granskogen, den trygge vissheten om at trærne som vernet mot elementene også skaffet mat på bordet. Alt dette er en del av Fetsunds historie. Og nå kan den også bli en del av din.

Bildene er hentet fra Nasjonalbiblioteket. www.nb.no