Boligpartner

BoligPartner Norsk Hyttesenter

Adresse:
Kragerudveien 50, 2013 Skjetten
Veibeskrivelse

Velkommen til Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta. Her kan du få oppleve BoligPartner sine to flotte visningshytter Midthø og Foris.

Nordens største helårs hytteutstilling

Har du lyst til å bygge ny hytte? Da anbefaler vi deg å ta turen innom  Norsk Hyttesenter.  Her kan du besøke oss i BoligPartner og oppleve to av våre hyttemodeller, Midthø og Foris.

Mange av våre kunder setter stor pris på muligheten til å gå rundt inne i hyttene og se på alt fra materialvalg til planløsninger.

I tillegg kan du møte våre dyktige hytterådgivere som gir deg informasjon om alt fra hyttepriser til å se på mulighetene for å realisere hyttedrømmen akkurat i det området du ønsker.

Vi hjelper deg også med å skreddersy løsninger og endre på våre plantegninger slik at du får ei hytte som passer akkurat til dine rammer, ønsker og behov.

Våre hyttekonsulenter er tilgjengelig for deg, og uansett hvor i landet du ønsker å bygge hytte kan våre rådgivere ved hyttesenteret hjelpe deg. 

Her finner du Norsk Hyttesenter

Hyttesenteret ligger rett utenfor Lillestrøm og det er enkelt å komme dit på besøk enten du reiser med bil, tog, fly eller buss.

Hyttesenteret er åpent hele året. Utstillingen består av totalt 29 hytter levert fra Norges aller største hytteprodusenter.

Hytteutvikler i BoligPartner Atle Maurud.

Hytteutvikler
Atle Maurud
901 77 477
Send e-post

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

Opplev 360 graders visning av Midthø

Midthø er en av våre flotte hyttemodeller fra Karakter-serien. Denne modellen kan du oppleve og besøke på Norsk Hyttesenter. Vi har også filmet hele hytta innvendig. Se vår VR-visning her

Gå fra rom til rom i vår Foris

På Norsk Hyttesenter kan du også komme på visning i vår hyttemodell Foris fra vår Moderne-serie. Vi har også filmet hele hytta slik at du kan oppleve den på skjerm i en 360 graders visning.