Boligpartner

Dyktige tømrerfirmaer søkes

Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 21. november 2023
Lesetid: ~5 min

Er dere et dyktig tømrerlag eller tømrerfirma med ansvarsrett som er opptatt av kvalitet, sikkerhet, forutsigbarhet og spennende oppdrag? Da bør dere lese videre her. Nå er BoligPartner på jakt etter flere dyktige tømrere som kan bygge våre flotte hus og hytter!

Vi opplever en fantastisk stor interesse og etterspørsel i markedet etter våre modeller. Derfor søker vi nå etter flere selvstendige tømrerlag og tømrerfirmaer som vi kan samarbeidet med. 

Vi er spesielt på jakt etter tømrerlag som kan utføre oppdrag i områdene rundt disse stedene: 

I områdene rundt disse stedene søker vi etter tømrerlag

Kan dette være dere? Da håper vi du viser din interesse ved å fylle ut skjemaet på denne siden. Da vil vi i BoligPartner ta kontakt med deg og svare på alle dine spørsmål om det å bygge våre hus, hytter og prosjektboliger. 

Det er selvfølgelig helt uforpliktende å kontakte oss.   

Ønsker du å vite hva som er fordelene ved å samarbeide med oss? Scroll deg ned og les mer om vårt ferdige tømrerkonsept. 

Jeg vil vite mer om det å jobbe som tømrer i BoligPartner-systemet

Dette tilbyr BoligPartner deg

Når ditt tømrerfirma samarbeider med BoligPartner, kan dere glede dere til å jobbe med et ferdig konsept med mange spennende oppdrag, solide systemer og et høyt fokus på HMS.

Derfor bør du samarbeide med oss

Vi er på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.

Se vår grønne visjon