Boligpartner

Velkommen til våre visningshytter

Vi ønsker deg velkommen til våre visningshytter Midthø og Foris på Norsk Hyttesenter, Hellerudsletta. Åningstidene er torsdag, fredag og lørdag - ta gjerne kontakt for visning utenfor disse åpningstidene.

Velkommen til Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta. Her kan du få oppleve BoligPartner sine to flotte visningshytter Midthø og Foris. I tillegg kan du møte våre dyktige hytterådgivere som gir deg informasjon om alt fra hyttepriser til å se på mulighetene for å realisere hyttedrømmen akkurat i det området du ønsker. Vi hjelper deg også med skreddersy løsninger og endre på våre plantegninger slik at du får ei hytte som passer akkurat til dine rammer, ønsker og behov.

Avtal visning når det passer deg 

Alle som vil ta en titt på våre visningshytter er hjertelig velkomne til å stikke innom i Hyttesenterets åpningstider som er torsdager (12-20), fredager (10-16) og lørdager (10-16). 

Her vil du møte en erfaren hyttekonsulent fra BoligPartner som kan gi deg gode råd og vise deg mulighetene som finnes i området der du ønsker å bygge. 

Midthø er en av modellene i vår populære Karakter-serie, og for mange den perfekte familiehytta! På sine 79 innvendige kvadratmeter har denne klassiske hytta hele 3 soverom og hems, og sengeplass til 10 personer. Kombinasjonen av treverk, stein og store glassvinduer gir Midthø en moderne og eksklusiv innpakning. 

Dette er en ekstremt arealeffektiv og populær hytte i vår bestselgende Karakter-serie. BoligPartner har valgt å bygge hytta med standard planløsning, akkurat slik du finner den i hyttekatalogen vår.

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

Se 360 graders visning av Midthø

Ta på VR-briller eller klikk deg frem for å oppleve alle sidene av vår nybygde visningshytte Midthø.

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Størrelsen og arkitekturen gjør Midthø-modellen enkel å tilpasse til både sjø- og fjellhytte. I utgangspunktet er dette en hemshytte, som også kan gjøres om til en ettplanshytte eller bygges med oppstuggu. 

Trendy interiør

Midthø-hytta er er innredet som en lun og koselig fjellhytte. Mens hovedsoverommet har fått en dobbeltseng har de to andre soverommene familiekøyer med plass til 3 personer. Hemsen er innredet som en loftstue der man kan trekke seg tilbake for å se tv, badet har fliser på både gulv og vegger, og kjøkkenet har fått mørke Scala Palett-fronter fra vår kjøkkenleverandør. 

Se bildene av Midthø

Se bilder av Midthø-hytta som kan besøkes på Hellerudsletta. Ta bare kontakt for visninger utenfor hyttesenterets åpningstider.

Vår andre visningshytte

I tillegg til vår Midthø-hytte, kan du også besøke Foris-hytta som ligger rett ved.

Foris-hytta er innredet som en sjøhytte og har et helt annet, særegent og nyskapende design med rene linjer, masse glass og pulttak. Vi er glade for at vi nå kan vise frem to helt forskjellige hytte-modeller, rettet mot to ulike markeder. 

Rene linjer, hovedfasade i glass, et karakteristisk pulttak og en svært god utnyttelse av hyttas 108 kvadratmeter kjennetegner Foris – en moderne drømmehytte utviklet for flate tomter. 

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen på hovedplanet med langbordet sentralt plassert, utgjør hjertet i Foris. Rommet har en fantastisk takhøyde som åpner opp mellom hemsplanet og hovedplanet. I tillegg til stue og kjøkken, kan Foris skilte med fire soverom som tilsammen gir åtte sengeplasser, bad/vaskerom, gang og en stor sportsbod med egen inngang.

Se 360 graders visning av Foris

Ta på VR-briller eller klikk deg frem for å oppleve alle sidene av vår visningshytte Foris.

Se bilder av Foris

Her kan du se bildene av demohytta Foris, som ligger like ved Midthø

Finn frem: 

Norsk Hyttesenter ligger cirka et kvarters kjøring nord for Oslo i retning Gardermoen og har til sammen 26 demohytter fra ulike hytteleverandører. Hit er det enkel adkomst med bil, tog, fly eller buss. Hyttesenteret ligger i Skedsmo kommune, like ved E6. Ta av ved Plantasjen/Olavsgaard Hotell og følg skilt til Norsk Hyttesenter, Hellerudsletta. Utstillingen ligger ved siden av Exporama messesenteretsenteret, som også har hotell. Gratis parkering på tre oppmerkede områder. Adressen er Kragerudveien, 2013 Skjetten.  

Åpningstider:

Hyttene våre er åpne og betjente hver torsdag 12-20, fredag 10-16 og lørdag 10-16 hele året. 

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac