Boligpartner
Trehusene på Stafsberg

Trehusene på Stafsberg

Bli med på tomtevisning!

Like utenfor Hamar sentrum skal Trehusene bygge 16 nye og energieffektive leiligheter i størrelser fra 37 kvm til 147 kvm.

6 solgte!

Se prospekt Boligvelger

Her får du en solrik uteplass, felles takterrasse og p-plass med elbil.lader. Uansett hvilken leilighet du flytter inn i her, kan du nyte god standard, en idyllisk uteplass med flott utsikt og heis mellom etasjene. Se prisliste

Solceller - Elbil-lader - Smartstyring - Takterrasse

Bilde av utsikten du får fra leilighetene

Vil du våkne til denne fantastiske utsikten?

Fra leiligheten din på Stafsberg får du en fantastisk utsikt mot åpent landskap. Vi har satt opp et utsiktstårn på tomta hvor du kan oppleve den fine utsikten.

Ta kontakt med megler for en tur opp i tårnet

Boligvelger

Trehusene_KTI Skarnes vs3.png

Visste du at Trehusene har noen av landets mest fornøyde kjøpere?

Gjennom hele året måler Prognosesenteret kundetilfredsheten (KTI) blant boligkjøpere i Norge. I 2023 mottok vi en måling på 81 av 100 for vårt prosjekt på Skarnes. Dette er vi stolte av og vi lover at vi skal fortsette å jobbe hardt for å skape trygghet og forutsigbarhet for våre kunder også i fremtiden.

Klukhagan_image0052.jpg Fine stier i Klukhagan

Nærområdet

Når du bor i Trehusene på Stafsberg får du hele Klukhagan som din grønne oase - rett i nabolaget.

Det er så lettvint i hverdagen når man har kort vei til matbutikken. Fra leilighetene i Trehusene på Stafsberg har du gangavstand til Kiwi Hellandkollen på Mæhlumsløkka (ca. 1,4 km unna).

Når du bor i Trehusene på Stafsberg er bylivet i Hamar kun tre kilometer unna. Hamar er innlandets urbane hjerte. Det er her du finner den herlige kombinasjonen av et livlig sentrum med et pulserende kulturliv.

Trehusene på Stafsberg er merket B+

Miljøvennlig standard

Solceller på tak, smartstyring i hver leilighet, elbil-lader og bruk av miljøvennlige materialer er noen av kvalitetene i prosjektet som er merket B+.

Bilde1.jpg

Prisbelønt konsept

Trehusene vant pris for årets Trebygger i 2021.

Juryen er imponert over Trehusene, og hvordan byggets bærekraftige løsninger reduserer CO2- utslippene med hele 30 prosent sammenliknet med norsk standards referansebygg. De mener prosjektet til BoligPartner har gjennomgående god arkitektonisk kvalitet, høye miljøambisjoner og liker at konseptet kan tilpasses ulike utbyggingssituasjoner. Samtidig som konseptet treffer et stort volum i markedet.

Kort vei til det du trenger

Kart fra prospekt.jpg

Kontaktpersoner hos EiendomsMelger 1 Innlandet AS

Petter Løvlund 

Tlf: 416 64 237 | E-post: Petter.lovlund@em1innlandet.no

Gro Rakstad

Tlf: 971 22 404 | E-post: Gro.rakstad@em1innlandet.no

cmyk_EiendomsMegler1_Nybygg_pos.png