Boligpartner

Trehusene på Stafsberg

Like utenfor Hamar sentrum skal Trehusene bygge 14 nye og energieffektive leiligheter i størrelser fra 37 kvm til 147 kvm. 5 solgte!

Se prospekt Boligvelger

Her får du en solrik uteplass, felles takterrasse og p-plass. Uansett hvilken leilighet du flytter inn i her, kan du nyte god standard, en idyllisk uteplass, bodplass og heis mellom etasjene. Se prisliste

Solceller - Elbil-lader - Smartstyring - Takterrasse

Bilde av utsikten du får fra leilighetene

Vil du våkne til denne fantastiske utsikten?

Fra leiligheten din på Stafsberg får du en fantastisk utsikt mot åpent landskap. Vi har satt opp et utsiktstårn på tomta hvor du kan oppleve den fine utsikten.

Ta kontakt med megler for en tur opp i tårnet

Klukhagan_image0052.jpg Fine stier i Klukhagan

Nærområdet

Når du bor i Trehusene på Stafsberg får du hele Klukhagan som din grønne oase - rett i nabolaget.

Det er så lettvint i hverdagen når man har kort vei til matbutikken. Fra leilighetene i Trehusene på Stafsberg har du gangavstand til Kiwi Hellandkollen på Mæhlumsløkka (ca. 1,4 km unna).

Når du bor i Trehusene på Stafsberg er bylivet i Hamar kun tre kilometer unna. Hamar er innlandets urbane hjerte. Det er her du finner den herlige kombinasjonen av et livlig sentrum med et pulserende kulturliv.

Trehusene på Stafsberg er merket B+

Miljøvennlig standard

Solceller på tak, smartstyring i hver leilighet, elbil-lader og bruk av miljøvennlige materialer er noen av kvalitetene i prosjektet som er merket B+.

Les mer om vår grønne merkeordning

Bilde1.jpg

Prisbelønt konsept

Trehusene vant pris for årets Trebygger i 2021.

Juryen er imponert over Trehusene, og hvordan byggets bærekraftige løsninger reduserer CO2- utslippene med hele 30 prosent sammenliknet med norsk standards referansebygg. De mener prosjektet til BoligPartner har gjennomgående god arkitektonisk kvalitet, høye miljøambisjoner og liker at konseptet kan tilpasses ulike utbyggingssituasjoner. Samtidig som konseptet treffer et stort volum i markedet.

Boligvelger

Kort vei til det du trenger

Kart fra prospekt.jpg

Kontaktpersoner hos EiendomsMelger 1 Innlandet AS

Petter Løvlund 

Tlf: 416 64 237 | E-post: Petter.lovlund@em1innlandet.no

Gro Rakstad

Tlf: 971 22 404 | E-post: Gro.rakstad@em1innlandet.no

cmyk_EiendomsMegler1_Nybygg_pos.png

På Innsiden av Trehusene

Se så fint du bor i Trehusene

Lurer du på hvordan det ser ut på innsiden i Trehusene? Vi har fotografert flere leiligheter som er bygget - ta en kikk på våre bildegallerier og se hvor luftig og moderne du bor her.

Les mer her

Her finner Tove roen

-Atmosfæren, omgivelsene og utsikten er helt magisk, forteller Tove Ødegaard Aas som åpner dørene til sitt nye hjem i Trehusene på Løkenåsen.

Les mer her