Boligpartner
Trehusene på Rena

Et enkelt liv med utsikt mot Glomma og nærhet til sentrum

Bygget reiser seg og vi tar deg gjerne med på visning på byggeplassen.

Se plantegninger og priser

Om prosjektet

På en solrik og sentrumsnær tomt på Rena, er BoligPartner i gang med å bygge 15 flotte leiligheter med god størrelse og vannbåren gulvvarme. Nyt utsikten mot Glomma fra balkongen og et hyggelig uteareal med gangavstand til sentrum.

Leilighetene er i en 4-etasjer høy boligblokk som bygges i treverk. Her skal det skapes et godt bomiljø med energieffektive løsninger, spenstig arkitektur og gode materialvalg.

Vi er godt i gang med byggingen!

Prisliste

Se prospekt

Flytter fra eldre bolig til moderne leilighet i Trehusene

Etter over 30 år i det gamle huset på Rena, gleder Randi Furuheim (66) og Arild Karstensen (69) seg til et enklere liv i splitter ny leilighet i Trehusene fra BoligPartner. Vi har besøkt paret hjemme i huset på Rena. Bli med og les om hvorfor de ønsker å flytte til en moderne leilighet nær Rena sentrum. Denne dagen får de også mulighet til å se innsiden av leiligheten sin for aller første gang.

Les mer her

Trehusene_KTI Skarnes vs3.png

Visste du at Trehusene har noen av landets mest fornøyde kjøpere?

Gjennom hele året måler Prognosesenteret kundetilfredsheten (KTI) blant boligkjøpere i Norge. I 2023 mottok vi en måling på 81 av 100 for vårt prosjekt på Skarnes. Dette er vi stolte av og vi lover at vi skal fortsette å jobbe hardt for å skape trygghet og forutsigbarhet for våre kunder også i fremtiden.

Leilighetene i Trehusene på Rena

Vi har flere flotte leiligheter igjen i Trehusene på Rena. I bildegalleriet over ser du illustrasjonsbilder av hele bygget samt noen av leilighetene. I tillegg har vi noen bilder av samme type leiligheter som allerede er bygget på Skarnes.

Kontaktpersoner hos EiendomsMelger 1 Innlandet AS

Petter Løvlund 

Tlf: 416 64 237 | E-post: Petter.lovlund@em1innlandet.no

Gro Rakstad

Tlf: 971 22 404 | E-post: Gro.rakstad@em1innlandet.no

cmyk_EiendomsMegler1_Nybygg_pos.png