Boligpartner
Trehusene på Fossumtoppen

Flytt inn i helt ny leilighet på Fossumtoppen

Bli med på visning og sikre deg din nye flotte leilighet på Fossumsvingen

Vi er godt i gang med byggingen av Trehusene på Fossumtoppen som etter planen står ferdig 1. kvartal 2025.

Se priser og plantegninger

Prosjektet består av 20 leiligheter i størrelsen fra 37 - 120 kvm og med 1-3 soverom. Dette er en moderne boligblokk i fire etasjer, hvor man kombinerer tre som byggemateriale med miljøvennlige løsninger på en helt ny og spennende måte. Meld din interesse i dag!

Les prospekt

Trehusene_KTI Skarnes vs3.png

Visste du at Trehusene har noen av landets mest fornøyde kjøpere?

Gjennom hele året måler Prognosesenteret kundetilfredsheten (KTI) blant boligkjøpere i Norge. I 2023 mottok vi en måling på 81 av 100 for vårt prosjekt på Skarnes. Dette er vi stolte av og vi lover at vi skal fortsette å jobbe hardt for å skape trygghet og forutsigbarhet for våre kunder også i fremtiden.

Attraktive leiligheter på Fossumtoppen

Trehusene på Fossumtoppen skal bygges i det nye boligfeltet Sørumsvingen på Sørumsand. Uansett hvor i livet du er nå, kan du finne den perfekte leiligheten for deg her. Boligblokken er på fire etasjer og vil inneholde totalt 20 leiligheter. Alle boligene får den samme høye standarden, og uansett hvor i bygget du bor får du egen privat uteplass. Leilighetene varierer i størrelse fra de minste på 37 kvadratmeter til de største på 99 kvadratmeter. Hvor stor leilighet og hvor mange soverom ønsker du?

Se plantegninger og priser

Nyt livet nært Oslo

Tenk å kunne bo i et splitter nytt og moderne hjem med friluftslivet rett utenfor døren – samtidig som Oslo kun er en halvtimes togtur unna. Bli kjent med satsingsområdet Sørumsvingen – stedet der bolykken ønsker deg velkommen til et helt nytt og spennende nabolag. Her skal det bygges opp mot 600 boliger i løpet av de nærmeste årene.

Trehusene på Sørumsand tar form

Følg med på byggeplassen

Betongarbeidene er godt i gang på byggeplassen og vi gleder oss over å se at prosjektet endelig tar form.

Her ser du bildegalleri fra byggeplassen, her vil vi oppdatere med nye bilder slik at dere kan følge med på fremdriften i prosjektet

logo-privatmegleren.png

Lars Gulbrandsen

Mob: 905 10 840  |  E-post:  lars.gulbrandsen@privatmegleren.no

Steinar Gundersen  

Mob: 905 59 643  |  E-post:  steinar.gundersen@privatmegleren.no