Boligpartner
Trehusene på Flisa

Trehusene på Flisa

Ta kontakt for påmelding til visning av disse flotte leilighetene under oppføring.

Se ledige leiligheter

Trehusene på Flisa nærmer seg ferdigstillelse - sikre deg en splitter ny leilighet med overtagelse allerede i mars!

På en solrik og sentrumsnær tomt på Flisa, er BoligPartner godt i gang med byggingen av 15 flotte leiligheter med god størrelse og vannbåren varme i alle gulv. 9 leiligheter er solgt og bygget ferdigstilles etter planen mars 2024.

Her skal det skapes et godt bomiljø hvor du ikke trenger tenke på vedlikehold, oppussing og snømåking.

Se prospekt

Flytter fra eldre bolig til moderne leilighet i Trehusene

Etter over 30 år i det gamle huset på Rena, gleder Randi Furuheim (66) og Arild Karstensen (69) seg til et enklere liv i splitter ny leilighet i Trehusene fra BoligPartner.

Falt for Trehusene

Å flytte til leilighet var ikke noe som Randi og Arild hadde tenkt på så veldig lenge. Men da Trehusene fra BoligPartner lanserte sin lavblokk til salgs, ble pensjonistparet veldig nysgjerrige.

-Jeg falt egentlig for Trehusene med en gang. Jeg liker at blokken bygges i tre, og så synes jeg utseende på bygget er veldig fint, forteller Randi.

Når man bor i et eldre hus med stor hage, er det ikke så enkelt å reise bort.

-Tenk nå kan vi reise fra leiligheten og være på hytta i flere uker sammenhengende, uten å tenke på at det skal klippes gress og vannes hjemme. Og på vinteren kan vi reise til Syden i to uker, når det er på det kaldeste her. Det gjør vi ikke nå, fordi vi ønsker å passe godt på huset slik at ikke vannet fryser mens vi er borte, forklarer Randi.  

Randi og Arild gleder seg til et enklere liv i ny leilighet, nå kan du sikre deg leilighet på Flisa som ferdigstilles mars 2024.

Leilighet på 60 kvm med 2 soverom

Våre smarte 60 kvm leiligheter med to soverom og romslig uteplass er fortsatt ledige. Disse leilighetene har en praktisk planløsning og stor, privat uteplass på hele 15,9 kvm. Her kan du skape din egen oase!

I videoen viser Nina deg rundt i leiligheten sånn den så ut sommeren 2023.

Bilder fra byggeplass

Logo DNB.png

DNB Eiendom AS

Storgata 40, 2213 Kongsvinger

Meglere: 

Gina Helene Torp Opset

Gina.Helene.Opseth@dnbeiendom.no

+47 980 38 130 

-og   

Siv Iren Helle

Siv.Iren.Helle@dnbeiendom.no

+47 95889126

På Innsiden av Trehusene

Se så fint du bor i Trehusene

Lurer du på hvordan det ser ut på innsiden i Trehusene? Vi har fotografert flere leiligheter som er bygget - ta en kikk på våre bildegallerier og se hvor luftig og moderne du bor her.

Les mer her

Her finner Tove roen

-Atmosfæren, omgivelsene og utsikten er helt magisk, forteller Tove Ødegaard Aas som åpner dørene til sitt nye hjem i Trehusene på Løkenåsen.

Les mer her