Boligpartner
Trehusene på Flisa

Trehusene på Flisa

Leilighetene står klare for innflytting - ta kontakt for visning!

Se ledige leiligheter

Trehusene på Flisa er ferdigstilt - mulighet for rask innflytting!

På en solrik og sentrumsnær tomt på Flisa, har BoligPartner Trehusene nå ferdigstilt byggingen av 15 flotte leiligheter med god størrelse og vannbåren gulvvarme.

Her skal det skapes et godt bomiljø hvor du ikke trenger tenke på vedlikehold, oppussing og snømåking.

Se prospekt

Bilder av vår splitter nye leilighet 403 på Flisa

Hva betyr prisene i boligvelgeren?

Vi vet at priser i borettslag kan være forvirrende, ikke nøl med å ta kontakt om du er usikker. Her kommer en liten forklaring som kanskje kan være oppklarende:

Pris: Prisen på leiligheten.

Under felleskostnader ligger fellesgjeld og månedlige driftskostnader

Fellesgjeld: Leiligheten sin andel av fellesgjelden til borettslaget som kan innbetales helt eller delvis. Ved innbetaling reduseres den månedlige kostnaden. Fellesgjelden er avdragsfri i 10 år, før dette betales kun rentekostnadene.
Månedlige driftskostnader: kommunale avgifter, eiendomsskatt, TV/bredbånd, forsikring av bygningsmassen, strøm i fellesarealer, forretningsførsel, premie for husleiegarantiforsikring, vaktmestertjenester som snømåking, gressklipping og renhold, vedlikehold og andre driftskostnader er inkludert. TV/Bredbånd er budsjettert med kr 500,- pr boenhet pr mnd, som også er inkludert i felleskostnadene.

Omkostninger: Engangskostnad ved kjøp.
Totalpris: Totalprisen er summen av innskudd, fellesgjeld og omkostninger generelt.

Du velger selv hvordan du vil innbetale fellesgjelden

Fire ganger i året får du mulighet til å betale inn hele eller deler av fellesgjelden knyttet til din leilighet. Dette påvirker det du må betale i rentekostnader på fellesgjelden per måned. De første 10 årene er det avdragsfrihet på fellesgjelden.

Alternativ 1: Månedlig betjening av fellesgjeld

Kjøpesum: 1 420 000,-
Rentekostnader på fellesgjeld per mnd: 10 384,-
Driftskostnader per mnd: 2635,-
Omkostninger: 30 000,-
Totalpris: 3 580 000,-

Alternativ 2: Innbetalt fellesgjeld

Kjøpesum: 3 550 000,-
Rentekostnader på fellesgjeld per mnd: 0,-
Driftskostnader per mnd: 2635,-
Omkostninger: 30 000,-
Totalpris: 3 580 000,-

Regnestykket er et eksempel med utgangspunkt i leilighet 403. Er du usikker på hva de ulike prisene betyr? Les mer her!

Logo DBF.png

Er du usikker på salg av din egen bolig?

Trehusene på Flisa har tegnet dobbeltboligforsikring. Dette gir deg en garanti mot doble boutgifter dersom det tar tid å selge boligen.

Forsikringen dekker faktiske ekstra boligkostnader med inntil kr 15.000,- per måned i inntil 9 måneder, dersom kjøper ikke får solgt sin gamle bolig før overtagelse av den nye. Dette omfatter netto rentekostnader og faktiske ekstra boligkostnader ved usolgt bolig som felleskostnader, boligforsikring, oppvarming/strøm og kommunale avgifter.

Les mer om forsikringen her: https://www.soderbergpartners.no/eiendom/dobbeltboligforsikring/

Trehusene_KTI Skarnes vs3.png

Visste du at Trehusene har noen av landets mest fornøyde kjøpere?

Gjennom hele året måler Prognosesenteret kundetilfredsheten (KTI) blant boligkjøpere i Norge. I 2023 mottok vi en måling på 81 av 100 for vårt prosjekt på Skarnes. Dette er vi stolte av og vi lover at vi skal fortsette å jobbe hardt for å skape trygghet og forutsigbarhet for våre kunder også i fremtiden.

Leilighet på 60 kvm med 2 soverom

Våre smarte 60 kvm leiligheter med to soverom og romslig uteplass er fortsatt ledige. Disse leilighetene har en praktisk planløsning og stor, privat uteplass på hele 15,9 kvm. Her kan du skape din egen oase!

I videoen viser Nina deg rundt i leiligheten sånn den så ut sommeren 2023.

Bilder fra byggeplass

Flytter fra eldre bolig til moderne leilighet i Trehusene

Etter over 30 år i det gamle huset på Rena, gleder Randi Furuheim (66) og Arild Karstensen (69) seg til et enklere liv i splitter ny leilighet i Trehusene fra BoligPartner.

Falt for Trehusene

Å flytte til leilighet var ikke noe som Randi og Arild hadde tenkt på så veldig lenge. Men da Trehusene fra BoligPartner lanserte sin lavblokk til salgs, ble pensjonistparet veldig nysgjerrige.

-Jeg falt egentlig for Trehusene med en gang. Jeg liker at blokken bygges i tre, og så synes jeg utseende på bygget er veldig fint, forteller Randi.

Når man bor i et eldre hus med stor hage, er det ikke så enkelt å reise bort.

-Tenk nå kan vi reise fra leiligheten og være på hytta i flere uker sammenhengende, uten å tenke på at det skal klippes gress og vannes hjemme. Og på vinteren kan vi reise til Syden i to uker, når det er på det kaldeste her. Det gjør vi ikke nå, fordi vi ønsker å passe godt på huset slik at ikke vannet fryser mens vi er borte, forklarer Randi.  

Randi og Arild gleder seg til et enklere liv i ny leilighet, nå kan du sikre deg leilighet på Flisa som ferdigstilles mars 2024.

Logo DNB.png

DNB Eiendom AS

Storgata 40, 2213 Kongsvinger

Meglere: 

Gina Helene Torp Opset

Gina.Helene.Opseth@dnbeiendom.no

+47 980 38 130 

-og   

Siv Iren Helle

Siv.Iren.Helle@dnbeiendom.no

+47 95889126

På Innsiden av Trehusene

Se så fint du bor i Trehusene

Lurer du på hvordan det ser ut på innsiden i Trehusene? Vi har fotografert flere leiligheter som er bygget - ta en kikk på våre bildegallerier og se hvor luftig og moderne du bor her.

Les mer her

Her finner Tove roen

-Atmosfæren, omgivelsene og utsikten er helt magisk, forteller Tove Ødegaard Aas som åpner dørene til sitt nye hjem i Trehusene på Løkenåsen.

Les mer her