Boligpartner
Trehusene på Eikrem

Kommer for salg

Trehusene på Eikrem

Moderne leiligheter med sentral beliggenhet og fantastisk utsikt.

Ta kontakt i dag for mer informasjon

Kort om prosjektet

På en solrik utsiktstomt nordøst i Molde, skal BoligPartner i første trinn bygge en lavblokk med 17 flotte leiligheter med vannbåren gulvvarme.

Meld interesse allerede nå så holder vi deg oppdatert om prosjektet.

Leilighetene har ulike størrelse og ligger i en 4-etasjers høy boligblokk som bygges i tre. Her skal det skapes et godt bomiljø med energieffektive løsninger, fin arkitektur og lekre materialvalg.

Eikrem - et godt sted å bo

Molde er en hyggelig by med et godt utvalg av butikker, restauranter og overnattingssteder. Liker du å holde deg i form, venter turmulighetene på deg like utenfor døren både på sommerstid og om vinteren.

Midt i mellom by og natur skal vi bygge Trehusene på Eikrem. Herfra er det kort vei til golfbane, klatrepark og moldemarka på sommerstid. Vintersesongen byr i tillegg på Alpintsenteret Tusten og Skaret skisenter.

Svale, gode uteplasser til alle

En romslig og skjermet balkong blir som en ekstra stue når dagene er som finest. Alle leilighetene i Trehusene har en god og sval uteplass slik at du kan skape din egen lettstelte oase og nyte den friske luften.

Leilighetene på bakkeplan får overbygd markterrasse, og leilighetene i 2., 3, og 4. etasje får balkong mot sør. Uteplassene får fine solforhold og nydelig utsikt over Moldefjord og fjellpanoramaet.

Her ute kan du pynte opp med sommerblomster, urter og krukker. Sett frem hagemøblene dine og nyt det å ha en flott, lettstelt uteplass. Balkongene er overbygget og får rekkverk i stål og glass.

I tillegg til disse private uteplassene, blir det et hyggelig fellesområde utenfor blokka. Her kommer det sitteplasser, bocciabane, sandkasse og, lekeapparat. Rett og slett en koselig møteplass for både store og små.

Meld interesse allerede nå!

Vi tar gjerne en prat med deg om prosjektet Trehusene på Eikrem.

Det er Møremegling som selger Trehusene på Eikrem.

M+©remegling_Positiv.png

Kristine Eikrem
Tlf: 97162742
Epost: kristine.eikrem@moremegling.no

Anders Sæternes
Tlf: 93005812 
Epost: anders.saternes@moremegling.no