Boligpartner

Stafsberg

Trehusene på Stafsberg ligger solrikt og fint plassert rett i utkanten av Hamar sentrum. Her kan du nyte naturen rett utenfor døren samtidig som du er tett på bylivet. På Stafsberg skal BoligPartner Trehusene bygge en bred variasjon av leiligheter med god standard og moderne løsninger. Selve bygget er i tre, fra innerst til ytterst.

Les mer om prosjektet på Stafsberg her

Rena - Byggestart vedtatt!

Med utsikt mot Glomma og nærhet til sentrum, skal BoligPartner bygge 15 flotte leiligheter med god størrelse og vannbåren gulvvarme. Nyt utsikten mot Glomma fra balkongen og et hyggelig uteareal med angavstand til sentrum. Leilighetene er i en 4-etasjer høy boligblokk som bygges i treverk. Her skal det skapes et godt bomiljø med energieffektive løsninger, spenstig arkitektur og lekre materialvalg.

Les mer om prosjektet på Rena her

Flisa

På en solrik og sentrumsnær tomt på Flisa, skal BoligPartner bygge 15 flotte leiligheter med god størrelse og vannbåren varme i alle gulv. Leilighetene er i en 4-etasjer høy boligblokk som bygges i treverk. Her skal det skapes et godt bomiljø med energieffektive løsninger, spenstig arkitektur og lekre materialvalg.

Les mer om prosjektet på Flisa her


Maura

Trehusene i Maura ligger på det nyetablerte boligfeltet Holaker. Her kan du bo i landlige og grønne omgivelser, men fortsatt ha kort vei til byene omkring. Alle leilighetene har en praktisk planløsning og stor uteplass med gode solforhold.

Les med om prosjektet på Maura


Fossumtoppen

Trehusene på Fossumtoppen skal bygges i det nye boligfeltet Sørumsvingen på Sørumsand. Uansett hvor i livet du er nå, kan du finne den perfekte leiligheten for deg her. Sørumsand er et satsingsområde i vekst, og det er ikke vanskelig å forstå at mange vil finne sin bolykke akkurat her – så tett på storbyen Oslo, men samtidig så landlig og fritt med turstier og langrennsløyper i kort avstand fra hjemmet.

Les mer om prosjekt Fossumtoppen


Skarnes

Trehusene på Skarnes er nå ferdigstilt og flere kjøpere har flyttet inn. Vi har nå kun 1 leilighet ledig i prosjektet. Ta kontakt for visning!

Så deilig det må være å kunne bo i et splitter nytt og moderne hjem med gangavstand til det meste. Kjøper du leilighet i Trehusene på Skarnes får du nærhet til sentrum med alle servicetilbud, det er kort vei til elven, rekreasjonsområder og det er kun et par skritt unna trimløypene i Skarnesberget. Oslo og Kongsvinger ligger kun en liten togtur unna. Bygging er igangsatt.

Les mer om prosjekt Skarnes


Nye Navneberget - relanseres

Kommer for salg!

Moderne og praktiske leiligheter med et fantastisk grøntområde utenfor døren. På Navneberget i Stange, Innlandet, vil det bli tilrettelagt for å kunne nyte områdene og det er ikke langt til flotte turstier. Meld interesse nå!

Les mer om prosjektet Navneberget


Sluttsolgte prosjekter

Trehusene på Løkenåsen er nå sluttsolgt. Vi gratulerer alle som har sikret seg en leilighet i dette fine leilighetsprosjektet.

Trehusene på Løkenåsen - UTSOLGT


Bli med på innsiden av Trehusene

Atmosfæren, omgivelsene og utsikten er helt magisk, forteller Tove Ødegaard Aas som åpner dørene til sitt nye hjem i Trehusene på Løkenåsen

Bli med på innsiden av Trehusene – her finner Tove roen

-Atmosfæren, omgivelsene og utsikten er helt magisk, forteller Tove Ødegaard Aas som åpner dørene til sitt nye hjem i Trehusene på Løkenåsen.

Les mer her

Tove fant drømmeleiligheten i Trehusene

Hun var på utkikk etter en moderne leilighet med et fint bomiljø i Fetsund. Så dukket prosjektet Trehusene på Løkenåsen fra BoligPartner opp. Da ble det fullklaff for boligkjøper Tove Ødegaard Aas

Les mer her