Boligpartner

Stafsberg - nærhet til naturen og sentrum

5 solgte!

Kontakt megler for å sikre deg din nye drømmeleilighet.

På tomta står det et tårn hvor du kan bli med opp og se den nydelige utsikten - ta kontakt med megler for visning!

20230530_170307.jpg

Kontakt megler for mer informasjon.

På en solrik og sentrumsnær tomt på Stafsberg, skal BoligPartner bygge et bredt utvalg flotte leiligheter med god størrelse og vannbåren gulvvarme. Nyt utsikt og gode solforhold fra balkongen og et hyggelig uteareal. Herfra er det gangavstand til Hamar sentrum og turstier rett utenfor døren. Leilighetene er i en 4-etasjer høy boligblokk som bygges i treverk. Her skal det skapes et godt bomiljø med energieffektive løsninger, spenstig arkitektur og gode materialvalg.

Fine stier i Klukhagan

Med skogen som nærmeste nabo

Det gir en ekstra verdi i hverdagen å ha gode turområder som venter på deg like utenfor inngangsdøra. Når du bor i Trehusene på Stafsberg får du hele Klukhagan som din grønne oase - rett i nabolaget.

Trehusene på Stafsberg har kort vei til det du trenger

Hamar - et rikt byliv

Når du bor i Trehusene på Stafsberg er bylivet i Hamar kun tre kilometer unna. Hamar er innlandets urbane hjerte. Det er her du finner den herlige kombinasjonen av et livlig sentrum med et pulserende kulturliv blandet med den historiske susen fra middelalderen, som preger byen med stolthet og identitet. Langs Mjøsa kan du nyte de idylliske bade- og friområdene som er tilrettelagt for alle. I tillegg til denne unike nærheten til Mjøsa, gir Hamar deg et rikt spekter av opplevelser og muligheter.

Kort vei til matbutikken

Det er så lettvint i hverdagen når man har kort vei til matbutikken. Fra leilighetene i Trehusene på Stafsberg har du gangavstand til Kiwi Hellandkollen på Mæhlumsløkka (ca. 1,4 km unna). Dette er en relativt ny butikk som ble etablert for noen få år siden. Nærmeste barnehage og barneskole er Solvang. Børstad ungdomsskole med idrettspark ligger ca. 1,8 km unna.

Kontaktpersoner hos Eiendomsmelger 1 Innlandet AS

Petter Løvlund 

Tlf: 416 64 237 | E-post: Petter.lovlund@em1innlandet.no

Gro Rakstad

Tlf: 971 22 404 | E-post: Gro.rakstad@em1innlandet.no

cmyk_EiendomsMegler1_Nybygg_pos.png

På Innsiden av Trehusene

Se så fint du bor i Trehusene

Lurer du på hvordan det ser ut på innsiden i Trehusene? Vi har fotografert flere leiligheter som er bygget - ta en kikk på våre bildegallerier og se hvor luftig og moderne du bor her.

Les mer her

Her finner Tove roen

-Atmosfæren, omgivelsene og utsikten er helt magisk, forteller Tove Ødegaard Aas som åpner dørene til sitt nye hjem i Trehusene på Løkenåsen.

Les mer her