Boligpartner

Rena - med utsikt mot Glomma og nærhet til sentrum

Trehusene på Rena - salget er i gang!

5 solgte leiligheter første uken!

Vi gleder oss til å vise frem vårt nyeste prosjekt.

Kontakt megler for mer informasjon.

På en solrik og sentrumsnær tomt på Rena, skal BoligPartner bygge 16 flotte leiligheter med god størrelse og vannbåren gulvvarme. Nyt utsikten mot Glomma fra balkongen og et hyggelig uteareal med gangavstand til sentrum. Leilighetene er i en 4-etasjer høy boligblokk som bygges i treverk. Her skal det skapes et godt bomiljø med energieffektive løsninger, spenstig arkitektur og gode materialvalg.

Bo enkelt, trygt og nært sentrum

Det skal være trygt, enkelt og godt å bo i ny leilighet. I Trehusene på Rena kan du nyte livet mens du slipper å tenke på vedlikehold, oppussing, snømåking eller hagestell. Dette er perfekte leiligheter for deg som ønsker å bo i et rolig område, samtidig som du har nærhet til sentrum, matbutikker og turstier. 

En god uteplass er som et ekstra oppholdsrom når dagene er som finest. Alle leilighetene i Trehusene har en god og privat uteplass slik at du kan skape din egen utendørs oase. I tillegg til disse private uteplassene, blir det et hyggelig fellesområde utenfor blokka. Her blir det en en koselig møteplass for både store og små. 

Velg mellom en 2, 3.- eller 4.-roms leilighet i størrelsen fra 37 kvm til 103 kvm. 

Galleri

Meld interesse

Meld interesse og en megler vil ta kontakt med deg.

Se prisliste

Et godt sted å bo

Rena er et koselig sted med fine turstier og flott natur. Gå en tur langs Glomma, eller ta deg en dukkert om været er fint. Rena har et rikt tilbud til deg som er glad i kultur, friluftsliv og idrett. Her har du mange flotte turmuligheter både på beina og med sykkel.

Kontaktpersoner hos Eiendomsmelger 1 Innlandet AS

Petter Løvlund 

Tlf: 416 64 237 | E-post: Petter.lovlund@em1innlandet.no

Gro Rakstad

Tlf: 971 22 404 | E-post: Gro.rakstad@em1innlandet.no

cmyk_EiendomsMegler1_Nybygg_pos.png