Boligpartner

Rena - med utsikt mot Glomma og nærhet til sentrum

Vi er godt i gang med byggingen!

Her kan du følge fremdriften i prosjektet

Bilde Rena 15.11.23.png

På en solrik og sentrumsnær tomt på Rena, er BoligPartner i gang med å bygge 15 flotte leiligheter med god størrelse og vannbåren gulvvarme. Nyt utsikten mot Glomma fra balkongen og et hyggelig uteareal med gangavstand til sentrum. Leilighetene er i en 4-etasjer høy boligblokk som bygges i treverk. Her skal det skapes et godt bomiljø med energieffektive løsninger, spenstig arkitektur og gode materialvalg.

Kontakt megler for mer informasjon.

Vi feirer oppstarten for Trehusene på Rena - nå er byggingen i gang!

Torsdag 15.6.23 feiret BoligPartner Trehusene at vi setter i gang byggingen av nok et boligprosjekt i 2023 og denne gangen på Rena. Ordfører Ole Erik Hørstad klippet det røde silkebåndet for å markere at byggingen offisielt er i gang. Eiendomsmegler 1 Nybygg var til stede sammen med Sparebank 1 Østlandet på Rena som hadde med kaffe og sjokolade til de fremmøtte kjøperne og interessentene.

Takk til alle som møtte opp - vi gleder oss til å se prosjektet ta form!

Bo enkelt, trygt og nært sentrum

Det skal være trygt, enkelt og godt å bo i ny leilighet. I Trehusene på Rena kan du nyte livet mens du slipper å tenke på vedlikehold, oppussing, snømåking eller hagestell. Dette er perfekte leiligheter for deg som ønsker å bo i et rolig område, samtidig som du har nærhet til sentrum, matbutikker og turstier. 

En god uteplass er som et ekstra oppholdsrom når dagene er som finest. Alle leilighetene i Trehusene har en god og privat uteplass slik at du kan skape din egen utendørs oase. I tillegg til disse private uteplassene, blir det et hyggelig fellesområde utenfor blokka. Her blir det en en koselig møteplass for både store og små. 

Velg mellom en 2, 3.- eller 4.-roms leilighet i størrelsen fra 37 kvm til 103 kvm. 

Galleri

Meld interesse

Meld interesse og en megler vil ta kontakt med deg.

Se prisliste

Et godt sted å bo

Rena er et koselig sted med fine turstier og flott natur. Gå en tur langs Glomma, eller ta deg en dukkert om været er fint. Rena har et rikt tilbud til deg som er glad i kultur, friluftsliv og idrett. Her har du mange flotte turmuligheter både på beina og med sykkel.

Kontaktpersoner hos EiendomsMelger 1 Innlandet AS

Petter Løvlund 

Tlf: 416 64 237 | E-post: Petter.lovlund@em1innlandet.no

Gro Rakstad

Tlf: 971 22 404 | E-post: Gro.rakstad@em1innlandet.no

cmyk_EiendomsMegler1_Nybygg_pos.png

På Innsiden av Trehusene

Se så fint du bor i Trehusene

Lurer du på hvordan det ser ut på innsiden i Trehusene? Vi har fotografert flere leiligheter som er bygget - ta en kikk på våre bildegallerier og se hvor luftig og moderne du bor her.

Les mer her

Her finner Tove roen

-Atmosfæren, omgivelsene og utsikten er helt magisk, forteller Tove Ødegaard Aas som åpner dørene til sitt nye hjem i Trehusene på Løkenåsen.

Les mer her