Boligpartner

Navneberget - Kommer for salg!

Salgs- og informasjonsmøte 24.oktober 2023

Med deg på vårt salgsmøte hvor du vil få mer informasjon prosjektet.

Påmelding salgsmøte

Alle leilighetene får en egen privat uteplass (illustrasjonsbilde)

Leilighet på Navneberget

Trehusene på Navneberget ligger landlig til på et populært boligfelt like ved Stange sentrum. Her skal vi bygge totalt to moderne 4-etasjes boligblokker, der miljøvennlige og bærekraftige løsninger kombineres med tre som byggemateriale og lekker arkitektur. 

Første byggetrinn er boligblokken som ligger innerst på feltet, lengst mot nord. Lavblokka består av 17 leiligheter i ulike størrelser. Her inviterer vi hjem til moderne og attraktive leiligheter med spenstig arkitektur, energieffektive løsninger og lekre materialvalg. 

Meld interesse for leilighetene

Illustrasjonsbilde av boligfeltet på Navneberget

Et levende fellesområde for barn og voksne

Her på Navneberget har vi lagt til rette for sosiale møteplasser, grøntområder, dyrking av grønnsaker og urter, lek og avslapning. Her kan du spille boccia eller kubb, plukke urter til middagen, stelle i blomsterbedet, slumre i hengekøyen, nyte en kaffekopp under pergolaen eller få fart på huskestativet.

Meld interesse for leilighetene

Galleri leilighetene

Ønsker du mer informasjon om leilighetene?

Det er Krogsveen som skal selge leilighetene i Trehusene på Navneberget. Meld interesse om du har noen spørsmål eller ønsker melde seg på vårt informasjonsmøte.

Sjarmerende by i vekst

At det satses på utbygging på Navneberget i Stange er lett å forstå. Stange er et koselig sted hvor man lett kan føle seg hjemme og man får en fin kombinasjon av å bo litt landlig, men likevel urbant. 

Navneberget er et nyetablert og levende boligfelt på Stange og her skal BoligPartner bygge rekkehus og leiligheter i lavblokk. Her blir det korte avstander til det meste man trenger i hverdagen. Fra inngangsdøren din på Navneberget trenger du ikke å beregne lang tid for å komme deg til butikker, barnehager, skoler og idrettsanlegg. 

Turmulighetene er heller ikke lagt unna. Stasjonsstien går gjennom feltet og det går turstier på kryss og tvers. Hva med en tur til Vålertjern naturreservat?

Er du mye på farten?

Om du er litt på farten hit og dit, så er det kort avstand til nærmeste bussholdeplass, og du bruker ikke lang tid til togstasjonen heller. Det tar under en time å komme seg til flyplassen på Gardermoen og det er gode og effektive veier helt frem. Når den nye jernbanen er på plass vil avstanden til Gardermoen og Oslo S bli vesentlig kortere med ca 45 min til Oslo S.

Ta kontakt

Det er Krogsveen som skal selge leilighetene i Trehusene på Navneberget.

Krogsveen_logo_sidestilt_darkgreen_2021.png

Torgrim Kleppe Hagen | Eiendomsmegler
torgrim.kleppe.hagen@krogsveen.no
| 970 71 771

Cato Deglum | Daglig leder og eiendomsmegler
cato.deglum@krogsveen.no
| 915 11 633

Illustrasjonsbilde av rekkehusene på Navneberget

Er du heller interessert i rekkehus?

Vi skal også bygge rekkehus på Navneberget.

Les mer her

På Innsiden av Trehusene

Se så fint du bor i Trehusene

Lurer du på hvordan det ser ut på innsiden i Trehusene? Vi har fotografert flere leiligheter som er bygget - ta en kikk på våre bildegallerier og se hvor luftig og moderne du bor her.

Les mer her

Her finner Tove roen

-Atmosfæren, omgivelsene og utsikten er helt magisk, forteller Tove Ødegaard Aas som åpner dørene til sitt nye hjem i Trehusene på Løkenåsen.

Les mer her