Boligpartner

Navneberget – nyt grønne omgivelser sentralt i Stange!

Leilighetene på Navneberget blir både moderne og praktiske. I tillegg får du et sjeldent stort og grønt fellesområde. Her kan du dyrke urter og grønnsaker eller bare slå av en prat med naboen.

Populært boligfelt

Trehusene på Navneberget ligger landlig til på et populært boligfelt like ved Stange sentrum. Her skal vi bygge totalt fire moderne 4-etasjes boligblokker, der miljøvennlige og bærekraftige løsninger kombineres med tre som byggemateriale og lekker arkitektur. 

Første byggetrinn er boligblokken som ligger innerst på feltet, lengst mot nord. Her inviterer vi hjem til totalt 18 moderne og attraktive leiligheter med spenstig arkitektur, energieffektive løsninger og lekre materialvalg. 

Meld interesse for mer informasjon om prosjektet!

Meld interesse for Trehusene på Navneberget

Galleri

Boligvelger

Under kan se hvilke leiligheter som fortsatt er ledige og du kan trykke deg inn på leiligheten for å få mer informasjon.

Illustrasjonsbilde av Navneberget

Et levende fellesområde for barn og voksne

Her på Navneberget har vi lagt til rette for sosiale møteplasser, grøntområder, dyrking av grønnsaker og urter, lek og avslapning. Her kan du spille boccia eller kubb, plukke urter til middagen, stelle i blomsterbedet, slumre i hengekøyen, nyte en kaffekopp under pergolaen eller få fart på huskestativet.

Sjarmerende by i vekst

Stange er et koselig sted hvor man lett kan føle seg hjemme og man får en fin kombinasjon av å bo litt landlig, men likevel urbant.

Bo tett på naturen

På Navneberget har du turmulighetene rett utenfor døren og her går det turstier på kryss og tvers. Stasjonsstien går igjennom feltet og kan ta deg videre på fine turer og opplevelser. Hva med en tur til Våletjern naturreservat?

Er du mye på farten?

Om du er litt på farten hit og dit, så er det kort avstand til nærmeste bussholdeplass, og du bruker ikke lang tid til togstasjonen heller. Det tar under en time å komme seg til flyplassen på Gardermoen og det er gode og effektive veier helt frem. Når den nye jernbanen er på plass vil avstanden til Gardermoen og Oslo S bli vesentlig kortere med ca 45 min til Oslo S.

Dronefilm av tomteområdet

I videoen under kan man se illustrasjonsplan plassert i dronefilm av tomta. Alle lavblokkene er planlagt plassert med terrassesiden enten mot vest eller sør, noe som gir optimale solforhold. Det kommer til å blir opparbeidet et fellesområde i midten med flere spennende elementer som vi gleder oss til å vise mer av. Detaljene i illustrasjonsplanen vil avvike fra faktisk leveranse, men gir et inntrykk av hvordan området er tenkt opparbeidet.

Ønsker du hjelp til å finne gode finansieringsløsninger?

For at vi kan hjelpe våre kunder med en best mulig finansiering, har BoligPartner og Tjenestetorget Finans (TF) i dag inngått et samarbeide. TF har flere dyktige rådgivere med mange års erfaring fra bransjen.

TF gjør først en grundig kartlegging og vurdering av alle sider ved kundens økonomi og igjennom dette pre-kvalifiseres kunden hos en rekke banker. TF videreformidler altså en komplett søknad til de aktuelle bankene, og til slutt er det kunden som velger å benytte seg av tilbudene eller ikke.

Ønsker du en gjennomgang og søke om finansiering kan du ta kontakt med:
Nina Dæhli Harviken, salg- og markedsansvarlig Trehusene.
Tlf: 90 99 62 76, E-post: 
nina.harviken@boligpartner.no 

Les mer her

Ta kontakt

Det er Krogsveen som skal selge leilighetene i Trehusene på Navneberget.

Krogsveen_logo_sidestilt_darkgreen_2021.png

Torgrim Kleppe Hagen | Eiendomsmegler
torgrim.kleppe.hagen@krogsveen.no
| 970 71 771

Cato Deglum | Daglig leder og eiendomsmegler
cato.deglum@krogsveen.no
| 915 11 633