Boligpartner

Trehusene på Fossumtoppen

Byggingen er i gang - ønsker du deg ny leilighet?

Kontakt megler i dag og sikre deg en av de flotte leilighetene.

Prosjektet består av 20 leiligheter i størrelsen fra 37 - 120 kvm og med 1-3 soverom. Dette er en moderne boligblokk i fire etasjer, hvor man kombinerer tre som byggemateriale med miljøvennlige løsninger på en helt ny og spennende måte. Meld din interesse i dag!

Følg med på byggeplassen - Trehusene på Fossumtoppen tar endelig form

Betongarbeidene er godt i gang på byggeplassen og vi gleder oss over å se at prosjektet endelig tar form.

Under ser du bildegalleri fra byggeplassen, her vil vi oppdatere med nye bilder slik at dere kan følge med på fremdriften i prosjektet

Se bilder fra byggeplassen vår på Fossumtoppen

Illustrasjon av balkong

Attraktive leiligheter på Fossumtoppen

I dette boligprosjektet opplever du at det er bærekraft, energieffektivitet, spenstig arkitektur, gode materialvalg og menneskenes trivsel som settes i fokus.

Trehusene på Fossumtoppen skal bygges i det nye boligfeltet Sørumsvingen på Sørumsand. Uansett hvor i livet du er nå, kan du finne den perfekte leiligheten for deg her. Boligblokken er på fire etasjer og vil inneholde totalt 20 leiligheter. Alle boligene får den samme høye standarden, og uansett hvor i bygget du bor får du egen privat uteplass. Leilighetene varierer i størrelse fra de minste på 37 kvadratmeter til de største på 99 kvadratmeter. Hvor stor leilighet og hvor mange soverom ønsker du?

Sørumsand er et satsingsområde i vekst, og det er ikke vanskelig å forstå at mange vil finne sin bolykke akkurat her – så tett på storbyen Oslo, men samtidig så landlig og fritt med turstier og langrennsløyper i kort avstand fra hjemmet. Det legges ekstra vekt på å skape et moderne bosamfunn med mange attraktive møteplasser for et sosialt og inkluderende nabolag. Vær rask, invester fremtiden din her og sikre deg denne unike muligheten du også.

Bildegalleri

Boligvelger

Under kan se hvilke leiligheter som fortsatt er ledige og du kan trykke deg inn på leiligheten for å få mer informasjon.

Livet på Sørumsand

Tenk å kunne bo i et splitter nytt og moderne hjem med friluftslivet rett utenfor døren – samtidig som Oslo kun er en halvtimes togtur unna. Bli kjent med satsingsområdet Sørumsvingen – stedet der bolykken ønsker deg velkommen til et helt nytt og spennende nabolag. Her skal det bygges opp mot 600 boliger i løpet av de nærmeste årene.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil-fossumtoppen.jpg
logo-privatmegleren.png

Lars Gulbrandsen

Mob: 905 10 840  |  E-post:  lars.gulbrandsen@privatmegleren.no

Steinar Gundersen  

Mob: 905 59 643  |  E-post:  steinar.gundersen@privatmegleren.no 

På Innsiden av Trehusene

Se så fint du bor i Trehusene

Lurer du på hvordan det ser ut på innsiden i Trehusene? Vi har fotografert flere leiligheter som er bygget - ta en kikk på våre bildegallerier og se hvor luftig og moderne du bor her.

Les mer her

Her finner Tove roen

-Atmosfæren, omgivelsene og utsikten er helt magisk, forteller Tove Ødegaard Aas som åpner dørene til sitt nye hjem i Trehusene på Løkenåsen.

Les mer her