Boligpartner

Flisa - Nærhet til det du trenger

8 solgte og byggingen er godt i gang. Alle 4 etasjer er nå montert og vi har tett tak før sommeren.

Ønsker du deg ny leilighet i mars 2024? Kontakt megler i dag!

Nå har vi startet byggingen av Trehusene på Flisa. Estimert overtagelse er mars 2024. Kontakt megler i dag og sikre deg en av de flotte leilighetene i prosjektet.

På en solrik og sentrumsnær tomt på Flisa, skal BoligPartner bygge 15 flotte leiligheter med god størrelse og vannbåren varme i alle gulv. Leilighetene er i en 4-etasjer høy boligblokk som bygges i treverk. Her skal det skapes et godt bomiljø med energieffektive løsninger, spenstig arkitektur og lekre materialvalg.

Se vår flotte byggeplass på Flisa

Trehusene på Flisa er godt i gang med byggingen og fremdriften er i rute.

Før sommeren var bygget tett og demonteringen av stillaset er nå i gang. Solørhus AS har denne uken startet med innvendige arbeider

Illustrasjonsbilde av Trehusene på Flisa

Enkel hverdag

Det skal være trygt, enkelt og godt å bo i ny leilighet. I Trehusene på Flisa kan du nyte livet mens du slipper å tenke på vedlikehold, oppussing, snømåking eller hagestell. Dette er perfekte leiligheter for deg som ønsker å bo i et rolig område, samtidig som du har nærhet til sentrum, matbutikker og turstier. 

En god uteplass er som et ekstra oppholdsrom når dagene er som fines. Alle leilighetene i Trehusene har en god og privat uteplass slik at du kan skape din egen utendørs oase. I tillegg til disse private uteplassene, blir det et hyggelig fellesområde utenfor blokka. Her blir det hengekøyer og sitteplasser, bocciabane og balansestokker. Rett og slett en koselig møteplass for både store og små. 

Velg mellom en 3.- eller 4.-roms leilighet i størrelsen fra 77 kvm til 103 kvm. 

Galleri

Boligvelger

Et godt sted å bo

Flisa er et sjarmerende sted i utvikling med et rikt tilbud til deg som er glad i kultur, friluftsliv og idrett. Her har du mange flotte turmuligheter både på beina og med sykkel, badeplasser, familiepark og idrettsanlegg med kunstgressbane.

Foto av Flisa stormarked

Nærhet til det du trenger

Trehusene på Flisa bygges i Frøyasgate 6. Herfra er det kort avstand til det du trenger i hverdagen. Like ved ligger det to matbutikker. I tillegg er det kort gangavstand til sentrum, hvor du finner både kjøpesenter, kafeer og restauranter.

Ønsker du hjelp til å finne gode finansieringsløsninger?

For at vi kan hjelpe våre kunder med en best mulig finansiering, har BoligPartner og Tjenestetorget Finans (TF) i dag inngått et samarbeide. TF har flere dyktige rådgivere med mange års erfaring fra bransjen.

TF gjør først en grundig kartlegging og vurdering av alle sider ved kundens økonomi og igjennom dette pre-kvalifiseres kunden hos en rekke banker. TF videreformidler altså en komplett søknad til de aktuelle bankene, og til slutt er det kunden som velger å benytte seg av tilbudene eller ikke.

Ønsker du en gjennomgang og søke om finansiering kan du ta kontakt med: Nina Dæhli Harviken, salg- og markedsansvarlig Trehusene. Tlf: 90 99 62 76, E-post: nina.harviken@boligpartner.no 

Les mer her

Logo DNB.png

DNB Eiendom AS

Storgata 40, 2213 Kongsvinger

Meglere: 

Gina Helene Torp Opset

Gina.Helene.Opseth@dnbeiendom.no

+47 980 38 130 

-og   

Siv Iren Helle

Siv.Iren.Helle@dnbeiendom.no

+47 95889126

På Innsiden av Trehusene

Se så fint du bor i Trehusene

Lurer du på hvordan det ser ut på innsiden i Trehusene? Vi har fotografert flere leiligheter som er bygget - ta en kikk på våre bildegallerier og se hvor luftig og moderne du bor her.

Les mer her

Her finner Tove roen

-Atmosfæren, omgivelsene og utsikten er helt magisk, forteller Tove Ødegaard Aas som åpner dørene til sitt nye hjem i Trehusene på Løkenåsen.

Les mer her