Boligpartner

Trehusene i Maura - Sentrumsnære leiligheter i grønne omgivelser!

Vi gleder oss til å sette i gang med byggingen og nå gjenstår kun fire salg før byggestart!

Trehusene i Maura ligger på det nyetablerte boligfeltet Holaker. Her kan du bo i landlige og grønne omgivelser, men fortsatt ha kort vei til byene omkring. Alle leilighetene har en praktisk planløsning og stor uteplass med gode solforhold.

Trehusene i Maura skal bygges på Holaker, et nyetablert og solrikt boligfelt som ligger både sentralt og landlig til. Holaker har på kort tid blitt et populært boligfelt, og Maura som tettsted har den siste tiden opplevd økt tilflytting, mye på grunn av sin ypperlige beliggenhet og sine landlige fordeler. Her inviterer vi hjem til totalt 14 moderne og attraktive leiligheter med spenstig arkitektur, energieffektive løsninger og lekre materialvalg. 

Et hyggelig fellesskap og et rikt miljø

Det å ha tilgang til toppmoderne standard på innsiden av leiligheten – og hverdagens nødvendigheter på utsiden, gjør livet på Holaker både enkelt og praktisk. Enten du er ung og nyetablert - eller eldre med et ønske om å bytte ut eneboligen med en vedlikeholdsfri leilighet, ligger alt til rette for at du vil føle deg hjemme på Holaker, med alt du trenger rett i nærheten. 

Meld interesse for mer informasjon om prosjektet!

89-kvm-Interior-Maura-stue-leil.304-Oxi-2022.jpg Illustrasjon av 89 kvm leiligheten på Maura

Illustrasjonsbilder av Trehusene i Maura

Leilighetene i Trehusene inviterer til en følelse av topp kvalitet, herlig atmosfære og detaljer som skaper en unik helhet som tar deg fra rom til rom.

Boligvelger

Under kan se hvilke leiligheter som fortsatt er ledige og du kan trykke deg inn på leiligheten for å få mer informasjon.

Svale, gode uteplasser til alle

En god uteplass er som et ekstra oppholdsrom når dagene er som finest. Alle leilighetene i Trehusene har en god og privat uteplass - din egen utendørs oase!

Leilighetene på bakkeplan får markterrasse, mens leilighetene i 2. og 3. etasje får balkong. I tillegg til disse private uteplassene legges det opp til flotte grøntområder og fellesareal til glede og bruk for alle beboerne her i Trehusene på Holaker.

På Holaker lever du tett på naturen

Hele året gjennom kan Maura by på fine turopplevelser. Her lever du tett på naturen i form av milevis med skiløyper og flotte turstier.

Oppsøk bypulsen når du vil

Med både Jessheim og Lillestrøm en kort kjøretur eller busstur unna hjemmet ditt, kan du enkelt oppsøke bylivets mangfoldige tilbud når du selv ønsker.

Ønsker du hjelp til å finne gode finansieringsløsninger?

For at vi kan hjelpe våre kunder med en best mulig finansiering, har BoligPartner og Tjenestetorget Finans (TF) i dag inngått et samarbeide. TF har flere dyktige rådgivere med mange års erfaring fra bransjen.

TF gjør en grundig kartlegging og vurdering av alle sider ved kundens økonomi og igjennom dette pre-kvalifiseres kunden hos en rekke banker. TF videreformidler altså en komplett søknad til de aktuelle bankene, og til slutt er det kunden som velger å benytte seg av tilbudene eller ikke.

Ønsker du en gjennomgang og søke om finansiering kan du ta kontakt med:
Nina Dæhli Harviken, salg- og markedsansvarlig Trehusene.
Tlf: 90 99 62 76 , e-post: 
nina.harviken@boligpartner.no 

Tjenestetorget-1.jpg
logo-privatmegleren.png

Lars Gulbrandsen

Mob: 905 10 840  |  E-post:  lars.gulbrandsen@privatmegleren.no

Steinar Gundersen  

Mob: 905 59 643  |  E-post:  steinar.gundersen@privatmegleren.no