Boligpartner
Store ferdighus -  dette er vår Matera
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 21. november 2023
Lesetid: ~12 min

Store ferdighus med ekstra god plass

Har du en stor familie? Kanskje dere ofte har overnattingsgjester eller liker å invitere til store feiringer hjemme? I et stort ferdighus er mulighetene mange. Her kan du bli bedre kjent med våre største husmodeller. Hvem av dem liker du best?

Åtte ekstra store ferdighus

I BoligPartner sin huskatalog finner du til sammen hele 54 husmodeller. Husene er i ulik stilarter og du finner modeller fra vår minste Lugo på 87 kvm til vårt aller største ferdighus; Ladegaard på hele 484 kvm.

Vi har mange ferdighus som er over 200 kvadratmeter, og hele åtte av husene er har et bruksareal på over 250 kvadratmeter. Dette er våre største ferdighus.

Store ferdighus over 250 kvm

Her kan du klikke deg videre inn til våre største ferdighus som alle er over 250 kvm.

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Stort ferdighus. Denne illustrasjonen viser trappen i vår herskapelige Ladegaard Trappen i hallen i vårt største ferdighus, Ladegaard

Stort ferdighus på 484 kvm

Hils på vår Ladegaard . Dette er vårt aller største ferdighus. Her bor du på hele 484 kvadratmeter. Ladegaard er en ekstraordinær med en planløsning som oppfyller de fleste drømmer.

Dette er boligen for deg med utpreget sans for herskapelig komfort og luksus. Dette store ferdighuset inneholder blant annet fire soverom og fire bad. Når du kommer inn i huset kan vi garantere deg at hallen gir deg et mektig førsteinntrykk; trappeløpet splitter seg i to og leder til galleriet i andre etasje.

Les mer om vårt største ferdighus

Kundebilder av Ladegaard - vårt aller største ferdighus

Jeg ønsker en gratis samtale med arkitekt

Få gode tips og råd fra en av våre arkitekter. Klikk på knappen og fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg for å gjøre en nærmere avtale.

Lucca er et drømmehus for deg som ønsker et stort funkishus med mange muligheter. Her på illustrasjonen presenteres huset i kveldsstemning med svømmebasseng i hagen. Illustrasjon av vårt største funkishus, Quadra Lucca

Stort funkishus

Vi har store ferdighus i funkisstil også. Mange liker godt vårt aller største funkishus, Quadra Lucca . Dette er et luksuriøst funkishus.

Ønsker du deg voksensone, walk-in closet, trimrom, kontor, tre bad, to stuer, fire soverom, vaskerom og boder? Lucca har alt. Huset byr på to fulle etasjer med stor takhøyde.

Se vårt store funkishus her

Se kundebilder av en kundetilpasset Quadra Lucca - vårt største funkishus

Store moderne ferdighus

Er du på jakt etter et stort, moderne ferdighus? Da ønsker vi å trekke frem våre to flaggskip; Matera og Futuro .

I Futuro (297 kvm) ligger alt til rette for deg som ønsker å produsere din egen strøm, dyrke grønnsaker og om ser verdien av stor fleksibilitet i planløsningen.

Husmodellen Futuro er morgendagens drømmehus. Dette er et stort ferdighus, her illustrert med sort trekledning og staffasje i lys brun burmateak. Beliggende på skrå tomt og stor platting med hagemøbler. Husmodellen Futuro et stort moderne ferdighus tilrettelagt for solceller på tak og fasade.

I Matera (335 kvm) møtes du av stilren eleganse og smarte soner skapt for både store og små. Dette er moderne boligluksus. Du kan parkere bilen din i husets dobbeltgarasje og gå derfra rett inn boligen. I andre etasje finner du hjemmets hjerte der det er rom til å samle mange til koselige middager og hyggelige feiringer. Her er det fire meters takhøyde på det høyeste og vindusflater som gir en skikkelig eksklusiv wow-opplevelse.

Moderne drømmehus med stilrene detaljer. Vår Matera blir lagt merke til. Moderne er et stort moderne ferdighus, et skikkelig drømmehus med stilrene detaljer. Vår Matera blir lagt merke til.

Les mer om Furuto her

Les mer om Matera her

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Lindegaard  er et stort ferdighus i vår herskapelige husserie Illustrasjon av et stort ferdighus, Lindegaard

Store herskapelige ferdighus

I BoligPartner har vi en flott herskapelig husserie. Serien består av hele ni hus, og fem av disse er alle over 250 kvadratmeter. Så i denne serien finner du mange store ferdighus.

Les gjerne mer om våre populære herskapelige hus.

Klikk her

Store ferdighus i en etasje

Ønsker du et stort ferdighus, men vil ha alle rom samlet på ett plan? Å bygge et nytt stort ferdighus i en etasje er den store drømmen for mange. For vi møter mange unge som eldre - ikke minst barnefamilier - som foretrekker å bo på ett plan.

Stort ferdighus på ett plan, dette er herskapelige Herregaard Stort ferdighus på ett plan, dette er herskapelige Herregaard

Herregaard er blitt et populært hus i Herskapelig-serien og grunnen er nok at huset kombinerer en smart planløsning med et vakkert ytre med søyler, valmet tak og flotte uteplasser. Huset er på 169 kvadratmeter og inneholder tre soverom samt to bad.

Les mer her

Store ferdighus - dette er vår herskapelige Holmgaard. Et populært hus som vi har bygget mange steder i landet.

Les alt om våre ferdighus

Vi har samlet masse god informasjon og inspirasjon om våre ferdighus på en side. Klikk deg videre og les mer her.

Se alle våre ferdighus