Boligpartner
Bruksareal
297 m2
Antall soverom
4 soverom
Antall bad
2 bad

NYTT HUS: Futuro - dette er morgendagens bolig

Her ligger alt til rette for deg som ønsker å produsere din egen strøm, dyrke grønnsaker og om ser verdien av stor fleksibilitet i planløsningen.

Dette huset tilpasses terrenget på tomten. Vi viser boligen på en skrå tomt med et boligvolum på cirka 100 kvm i underetasjen og nesten 200 kvm på hovedplanet.  Huset er inndelt i fleksible soner slik at du selv bestemmer romløsningene. Du ønskes velkommen inn i husets første etasje som her vises med et spennende allrom på over 70 kvadratmeter. Store vindusflater og gjennomlys i boligen åpner opp slik at naturen utenfor favner om deg fra alle kanter. På dette planet har du også fire soverom, TV-stue, to bad og ekstra WC. I etasjen under finner du en hyggelig kjellerstue og vaskerom.

Arkitekten har også skapt en vinterhage som er inngangsporten til ditt eget veksthus. Huset har hele flere innvendige boder, samt en romslig hems for praktisk oppbevaring.

Futuro er et av våre moderne hus. Klikk her for å se alle våre moderne hus.

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
386 m2
BRA bolig:
297 m2
P-rom:
241 m2
Bebygd Areal:
275 m2
L x B:
25.5 x 9.9 m
Soverom:
4
Bad:
2
Innvendig bod:
5
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Ja
Tomtetype:
Skrå tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasader

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Et hjem som rommer så mye

Ønsker du at huset ditt skal være et hjem som rommer så mye mer enn et sted å bo? Nå har våre arkitekter skapt boligen du aldri før har sett. Se hvordan bruken av treverk, grønn teknologi, fleksibilitet i planløsningen og terrengutnyttelse kombineres med ekte boglede.

Store muligheter i morgendagens bolig

Se innsiden av morgendagens bolig - Futuro

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.