Boligpartner
Bruksareal
335 m2
Antall soverom
4 soverom
Antall bad
2 bad

NYTT HUS: I dette huset møtes du av stilren eleganse og smarte soner skapt for både store og små.

Drømmer du om moderne boligluksus? Bli kjent med Matera.

Du kan parkere bilen din i husets dobbeltgarasje og gå derfra rett inn boligen. I andre etasje finner du hjemmets hjerte der det er rom til å samle mange til koselige middager og hyggelige feiringer. Her er det fire meters takhøyde på det høyeste og vindusflater som gir en skikkelig eksklusiv wow-opplevelse. I denne etasjen er det også en voksensone hvor soverom, walk-in closet og bad henger sammen. Barna eller ungdommene i huset har sin egen avdeling i første etasje med soverom, bad og stor TV-stue. Når huset i tillegg byr på muligheter for hjemmekontor, kinorom og kanskje et vinrom under trappa, er det ingen tvil om at dette er en bolig som oser av eksklusivitet.

Matera har en smidig bygningskropp og passer fint inn på smalere tomter. Legg spesielt merke til alle de delikate uteplassene som er integrerte i huset.

Matera er et av våre moderne hus. Klikk her for å se alle våre moderne hus.

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
384 m2
BRA bolig:
335 m2
P-rom:
268 m2
Bebygd Areal:
222 m2
L x B:
21.5 x 11.2 m
Soverom:
4
Bad:
2
Innvendig bod:
4
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Nei
Vaskerom:
1
Tomtetype:
Flat tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasader

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Se Matera presentert i ulike farger

Vår samarbeidspartner Jotun har fargesatt husmodellen Matera. Her kan du se ulike fargekombinasjoner. Hvilke liker du best? Informasjon om fargekoder finner du i bildeteksten.

Dette er fargekodene på illustrasjonene

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Vinkelhuset Gjendebu tilfredsstiller Husbanken sine lånekrav til bolig. Her vist med lys brun kledning og sorte vinduer. Illustrert i en frodig hage med to barn som leker med hageslange.

Ønsker du utleiedel på ditt nye hus?

Våre hus kan endres slik at du får på plass en hybel eller utleieleilighet i huset. Les gjerne mer om fordeler med utleie her.

Les mer om utleie her