Ferdighytte fra BoligPartner

Finn din nye ferdighytte hos oss. Bestill vår hyttekatalog gratis i dag!

Ferdighytter for alle behov! I hyttekatalogen vår finner du ferdighytter for enhver smak. Enten du liker moderne hytter, fjellhytter, en hytte ved sjøen eller en klassisk hytte - se vårt store utvalg i vår hyttekatalog. 

Hyttekatalog - bestill her, helt gratis

Ferdighytter i flere størrelser, se hyttene i vår hyttekatalog
Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Ferdighytter for alle behov

Å bygge hytte er utvilsomt en av livets viktigste investeringer. Her, i ditt andre hjem, skal den dyrebare fritiden nytes til fulle. Familien skal samles og nye minner skal skapes. Noen ønsker seg en stor og eksklusiv hytte med plass til mange, mens andre er mer opptatt av friluftsopplevelser og er på utkikk etter en prisgunstig og arealeffektiv ferdighytte. Det finnes dem som drømmer om en tradisjonell hytte med torvtak og hems, mens andre har lyst på en moderne hytte med flatt tak og store vinduer. Vi i BoligPartner er brennende opptatt av å levere ferdighytter for alle behov, og i hyttekatalogen finner du hytter for enhver smak – bestill den gratis her

Hyttekatalogen gir deg 160 inspirerende sider med masse nyttig lesestoff. 

En trygg byggeprosess

Etter 25 år i boligbransjen har BoligPartner blitt en av Norges største tilbydere av hus og hytter. Vi har de siste årene opplevd en enorm vekst i hyttemarkedet, og den brede erfaringen er svært verdifull nå som vi bygger stadig flere hytter. Trygghet og kvalitet er våre to viktigste verdier, og lar du oss realisere din hyttedrøm kan du være sikker på at hytta bygges av dyktige fagfolk i henhold til gjeldende retningslinjer og standarder. Vi lover å gjøre det vi kan for at du skal få en så enkel byggeprosess som mulig.

Vi i BoligPartner er brennende opptatt av å levere ferdighytter for alle behov, og i den nye hyttekatalogen finner du hytter for enhver smak

Ferdighytter i flere størrelser

BoligPartner tilbyr nå flere og mindre modeller med mange av de samme egenskapene som våre største hytter ”Storstuggu” (148 kvm.) og ”Høgvarde” (149 kvm.) - se dem her: