Boligpartner
Bruksareal
50 m2
Antall soverom
2 soverom
Antall bad
1 bad

Arealeffektiv og prisgunstig hytte med hems

Hyttemodell Ro 50 er lillesøsteren blant Ro-hyttene, og har fått navnet på grunn av sitt arealeffektive bruksareal (uten hems) på 50 kvadratmeter.

Våre Ro-hytter er BoligPartner sine mest prisgunstige hytter. Denne modellen har en luftig, åpen kjøkken- og stueløsning på over 21 kvadratmeter med egen utgang til uteplassen. I tillegg har Ro 50 to soverom, bod med inngang fra gangen og bad. Varianten med hems har åpen himling i stue og kjøkken.

Med hems som har en gulvflate på 16,5 kvadratmeter og takhøyde på 1,89 meter, får du sengeplass til flere. Totalt får du da muligheten til syv sengeplasser på hytta, hvor to av dem vil være på hemsen.

Ro 50 kan bygges både med og uten hems.

BRA total:
50 m2
BRA hytte:
50 m2
P-rom:
48 m2
Bebygd Areal:
58 m2
L x B:
7.5 x 7.3 m
Soverom:
2
Bad:
1
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
7

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

Plantegninger og fasadeskisser

RO50 uten hems

RO 50 er en av våre nye små hytter på 50 kvm. Denne interiøren viser en fin stemning inne i denne hytta som er liten, men stor nok.

Det enkle hyttelivet

For mange av oss er det drømmen om det gode hyttelivet som er den aller største. Ønsker du å ha et sted å slappe av sammen med familien din. Hvor dere kan leve tett på naturen, finne roen og la tankene hvile. Det er her dere virkelig kan nyte fridagene sammen, være mye ute og bare gjøre ting som gir dere masse energi. Det gode hyttelivet er bare nydelig – og sikrer deg alltid det deilige avbrekket fra en hektisk hverdag hjemme. Ro-hyttene passer godt til det ekte hyttelivet - dette er våre mest prisgunstige hyttemodeller.

På en flat og frodig tomt med fjellbjørk og fjell i nærheten vises hytta Bringbu. Hytta har store vinduer og presenteres her i mørkbrun farge med mørke detaljer.

Vi er medlem av Trygt Hyttekjøp

Trygt hyttekjøp-xl.png

BoligPartner er medlem av merkeordningen Trygt Hyttekjøp. Det gir en trygghet for deg som kunde.

Hytteinspirasjon til deg

Når man drømmer om å bygge egen hytte, er det alltid gøy å få masse god inspirasjon fra andre. Her har vi samlet noen fine reportasjer fra våre kunder som har bygd hytte med oss. La deg inspirere av deres hyttedrømmer.

Lavt strømforbruk i ny hytte

Med et strømforbruk på kun 4.685 kWt på ett helt år, er Renate og Trond strålende fornøyde med at de valgte å bygge ny hytte. Nå nyter familien fridagene sine her, uten bekymringer for høye strømregninger.

Stressfrie dager i nybygd Ro-hytte

Det var i høstferien i fjor at Beate og Kjetil Berntzen bestemte seg for å bygge ny hytte på Skeikampen. Allerede syv måneder seinere kunne familien nyte fritiden i sin splitter nye Ro-hytte.