Den landlige boligdrømmen i Hoff!

Det er mange som deler den landlige boligdrømmen og ønsket om å bo et sted der små føtter kan løpe fritt og bekymringsløst, der stillheten finnes rundt husveggene og omgivelsene er luftige og rene. For mange er ekte livskvalitet å ha naturen tett på, samtidig som at hverdagens nødvendigheter ikke er langt unna. 

I Hof skal vi nå skape et nytt boligfelt, der drømmen om å bo sentralt med stor hage, blir til virkelighet. Ta en kikk på våre 11 prisgunstige eneboligtomter her. Hvilken av dem liker du best? Vær rask og plukk ut din favoritt-tomt, så hjelper vi deg med å finne frem til hvilket hus fra BoligPartner som passer best til dine ønsker, behov og til tomten.

Drømmer du om å flytte tilbake til Hoff?

Kampanje: Vi er opptatt av drømmerne, patriotene, de som sitter i storbyen og fantaserer om litt roligere omgivelser. For å bygge drømmeboligen trenger man ofte tid og planlegging. Vi ønsker å legge tilrette for dette ved å tilby flere av våre flotte tomter med ekstra lang horisont for bygging av din drømmebolig. Disse tomtene kaller vi for hjertetomter. Bygg når det passer deg innen fire år, fleksibelt og enkelt, rett og slett! 

Ta kontakt med oss for mer informasjon om denne kampanjen! 

Fordeler ved ny bolig: 

Kjøper du bolig av oss er det også mulig å få grønt boliglån. Les mer om grønt boliglån her.

Her i Prestegårdshagen i Hof bor du nær alt, samtidig som du opplever lavere tomte- og boligpriser enn det du finner midt i de sentrale nærliggende bykjernene. Det betyr mye hus for pengene og prisgunstige tomtepriser sammenlignet med Drammen og Tønsberg. Her er det fint å bo for alle som har arbeidsstedet sitt i disse områdene. Ingen køer, ingen rush-trafikk og ingen bekymring for om du rekker å hente i barnehagen eller ikke. 

Både Drammen og Tønsberg med alle sine opplevelser, aktiviteter og kulturtilbud ligger kun litt over en halvtimes kjøretur unna. Her venter levende sentrumsliv rike på shopping og serveringsmuligheter! I tillegg har du det sjarmerende tettstedet Revetal 20 minutter unna med sitt velfungerende kjøpesenter, vinmonopol, hyggelige matbutikker med god service og gratis parkering. Eller du kan kjøre inn til Holmestrand sentrum, som også kun ligger 20 minutter fra Prestegårdshagen! Så her får du kort vei til det meste. 

Den landlige boligdrømmen

Og det er nettopp på vegne av dere som deler denne landlige boligdrømmen, at vi nå ønsker velkommen hjem til ditt eget hverdags-landsted; Prestegårdshagen i Hof. På vegne av deg - og til ære for markjordbær, rekreasjonsområder, sjelero, humlesus, sykkelturer, sommerbris, ren luft og godt med tumleplass. Rett utenfor inngangsdøra.

Vi gleder oss til å skape liv i Prestegårdshagen. Dette skal bli et nytt nabolag, omringet av alt det friluftsglade familier i alle aldre og størrelser kan ønske seg. Her skal det være kort vei til bestevenner og lett å finne nye bekjentskaper. Her vil fellesområder invitere til hyggelige sosiale soner og det skal være trygt å ferdes mellom husene for feltets yngste beboere.

Prisgunstige eneboligtomter

Her i Prestegårdshagen kan du sikre deg både naturskjønne og salgsklare eneboligtomter til en gunstig pris, samtidig som du har et svært mangfoldig utvalg eneboliger fra BoligPartner å velge i mellom. Sammen skal disse 11 eneboligene skape et flott nytt nabolag der nye naboer og venner skal forenes. Et hyggelig nytt fellesskap - midt i herlige Hof.

Fint å vokse opp i disse trygge omgivelsene

Små føtter har lyst til å løpe fritt og små hender har et behov for å utforske. Her i herlige Hof er det fint å være liten. Her ligger alt til rette for en trygg oppvekst midt i eventyrlandskapet som skal fylle år etter år med utflukter, naturopplevelser, frihet, ro og boltreplass.

Velg ditt drømmehus

På tomtefeltet Prestegårdshagen kan du fritt velge hvilket drømmehus du ønsker bygge så lenge det er innenfor reguleringsbestemmelsene på området. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne ditt nye hus. Her er tre eksempler på husmodeller som kan bygges på tomtene.

Prestegårdshagen tomtefelt

Loading map...