Boligpartner
Bruksareal
114 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
1 bad

Kostnadseffektiv bolig på ett plan

Ettplanshusene våre er populære, og Dalsheim er intet unntak! Bygger du Dalsheim får du en kostnadseffektiv enebolig med et bruksareal på 116 kvadratmeter; en smart bolig som passer inn i de aller fleste bomiljøer.

Det enkle, men særs innholdsrike Dalsheim-huset er blant BoligPartners mest populære ettplanshus. Med alle funksjoner samlet på bakkeplan er dette et hus du kan leve godt i hele livet.

Her ligger de tre soverommene, badet, boden, sportsboden og stue-kjøkken-løsningen på nesten 50 kvadratmeter som perler på en snor. Stua fremstår som lys og luftig og har plass til både sofagruppe og tv-krok. Det er også mulighet for ildsted, og en dobbeltdør viser vei til terrassen og hagen utenfor.  

Både terrassen og inngangspartiet er overbygd – noe som gjør at du kan sitte ute uavhengig av vær og vind. 

I tillegg har Dalsheim en praktisk sportsbod som gir deg gode lagringsmuligheter.

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
136 m2
BRA bolig:
114 m2
P-rom:
104 m2
Bebygd Areal:
154 m2
L x B:
18 x 10 m
Soverom:
3
Bad:
1
Innvendig bod:
2
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Ja
Tomtetype:
Flat tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasader

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Interiørillustrasjon i husmodell Dalsheim - et av våre små ferdighus. Her ser vi den smarte åpne stue- og kjøkkenløsningen.

Dalsheim i moderne drakt

Ønsker du et moderne uttrykk så kan husmodellen Arezzo være et naturlig valg. Her er inngangspartiet flyttet og huset har fått store glassflater hvor vinduene i stuedelen mot den overbygde uteplassen strekker seg helt fra gulv til tak. Planløsningen rommer tre soverom, romslig bad, separat vaskerom og en åpen og luftig kjøkken- og stueløsning på nesten 45 kvadratmeter.

Arezzo er et moderne hus på ett plan. Illustrasjonen viser godt frem den overbygde uteplassen til huset. Arezzo er et moderne hus på ett plan. Illustrasjonen viser godt frem den overbygde uteplassen til huset.

Kundebilder

Kundebilder

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.