Boligpartner

Fikk drømmehuset tilpasset den skrå tomta

Da Kamilla og Lasse skulle bygg nytt hus, lyttet de til drømmene sine. Resultatet ble en herskapelig boligdrøm over tre etasjer – skreddersydd den skrå utsiktstomten.

De ønsket seg et herskapelig hus med en herlig hotellfølelse og stor takhøyde. På ønskelisten sto også et eget bibliotek, åpent kjøkkenløsning med plass til stor spisestue og sitronvindu på suite-soverommet med direkte inngang til eget bad og walk-in closet. Kamilla og Lasse Lauvstad visste akkurat hvordan de ville ha sitt nye hus. Ved å kombinere to husmodeller fra katalogen til BoligPartner fant familien svaret på boligdrømmen.

Et skreddersydd hus

– Vi sendte bilder av tomta og våre egne skisser på romløsninger. Så tilpasset arkitekten i BoligPartner huset og tilrettela alt i forhold til tomten og våre ønsker, forteller Lasse.

– Hele prosessen gikk smertefritt. Vi fikk huset akkurat slik vi ønsket, og det ble enda finere enn det vi hadde håpet på, sier Kamilla.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

På ferie i eget hjem

Sola kaster blinkende stjerner over vannskorpa på bassenget. Grønne palmeblader blafrer lett i vinden og vifter lukten av deilig grillmat videre bortetter plattingen. Her ute er det feriefølelsen som lever – hele sommerhalvåret.

Boligpartner-Seljord-9120.jpeg

Ved å dele inn det flotte uteområdet i ulike soner, har familien på fire alltid en fin plass å være – uansett vindforhold og solgang.

– Vi visste at det er mye vind i området her. Derfor ønsket vi oss et bassenghus. Vi bruker dette som en stue, som er åpen slik at man får følelsen av å være ute. Bassenghuset er innredet som et strandhus med bambus, palmer, tempeltavle og flotte blomster. Her inne koser vi oss helt fra påske til langt ut i oktober, forteller Lasse.

Et godt råd

– Alle sier du må tenke praktisk når du bygger nytt hus. Mitt råd er heller å følge drømmene dine. Tenk etter hva du virkelig har lyst på, det er viktig, sier Kamilla.  

Se flere bilder av det flotte huset

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Illustrasjon av funkishuset Milano med storby i bakgrunnen.

Se flere tips til uteplassen

Se alle våre gode tips på vår samleside for uteplassen.

Klikk deg inn her