På lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender vi oss av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.

Som byggemateriale er treet solid og sterkt med lang levetid gjennom vær og år, og sørger for et lunt og trygt inneklima for dem som flytter inn. I Norden har vi en unik tilgang på disse råvarene, og gjennom kortreiste leveranser til byggeplassene våre sikrer vi både effektivitet for oss som boligbygger – og sunnere forutsetninger for miljøet.

Når vi bygger bruker vi rene naturlige råvarer, og med det skal vi ta ansvar for miljø og fremtiden

Sitat: Administrerende direktør Mari Skjærstad

Ekte håndverk er å legge hjertet i det. Det er å ha respekt for råvarene, og det er å kjenne litt ekstra på den stoltheten i brystet hver gang vi reiser et nytt bygg.

Med tre som vår arv og vårt byggemateriale, kombinert med moderne arkitektur, bygger og utvikler vi boliger og hytter for alle typer kunder over hele det langstrakte landet vårt. Vi har bygget tusenvis av hjem til barnefamilier, til dere med aktive tenåringer i hus, til dere som ønsker å bygge nytt hus med utleie, til dere som synes at livet på ett plan er best, til dere med skrå tomter og selvfølgelig flate tomter. 

Vi skaper rom til alle typer liv og bygger alt fra små og arealeffektive leiligheter i flermannsboliger til herskapelige villaer på nesten 500 kvadratmeter. 

For oss er et solid stykke håndverk mer enn tradisjon – det er også fremtiden. 

Slik vi alltid har gjort, skal vi fortsette å foredle skogens beste råvarer til nye rom for livets små og store øyeblikk.


BoligPartner bruker anerkjente norske og nordiske kvalitetsleverandører.

Vi får dører fra Toten, materialer fra Skreia og Lillehammer, vinduer fra Nordfjordeid og trapper fra Stryn. Dette er vi veldig stolte av. For oss er det viktig med en kortreist leveranse som ikke bare sikrer en kort vei fra fabrikk og ut til byggeplass, men som samtidig gir den nordiske kvaliteten vi ønsker oss.   

All trelast vi benytter er hovedsakelig kortreist og det er viktig for oss at våre leverandører også har et sterkt miljøfokus. 


Sitat: Kjetil Dyreng, Direktør innkjøp & Logistikk

Et sterkt, faglig kraftsentrum

Vi har tro på at de beste løsningene for ditt nye hjem skapes i et fellesskap.

Et fellesskap der ulik fagekspertise jobber tett sammen i team som solide tannhjul hvor kraften blir størst når vi trekker i samme retning. Det er derfor BoligPartner har samlet all vår faglige ekspertise med både arkitekter, seniorrådgivere, prosjekt-ingeniører, ingeniører, boligplanleggere, katalogutviklere, utviklingsingeniører og markedsavdeling i et stort kompetansehus på Tjuvholmen i Hamar. Hos oss har vi en sterk, faglig stolthet. 

Vårt kompetansehus gjør oss til en komplett leverandør som sikrer kvalitet. For det å kunne tilby en flerfaglig kompetanse med tverrfaglig samhandling gir oss en styrke til å se helheten og avdekke et hvert prosjekts kompleksitet. Sammen løser vi alle utfordringer i planleggingsfasen av en byggeprosess. Det er med stolthet vi kan si at alle våre tannhjul i vårt kompetansehus utgjør det største faglige fellesskapet i Norge innen trehusbygging.