Fritidsbolig – hjemmet der du tilbringer fritiden din

Drømmer du om å eie din egen fritidsbolig? I BoligPartner tilbyr vi fritidsboliger for alle.

En fritidsbolig er en bolig du ikke bor fast i, men som du reiser til når du har fri og et ønske om å slappe av og ta et velfortjent avbrekk fra den hektiske hverdagen hjemme. 

Kanskje drømmer du om alpinbakker, puddersnø og sol fra blå himmel? Eller foretrekker du en rolig langrennstur blant snøtunge trær? Vi bruker fritiden vår på ulike måter, og uansett så har vi fritidsboligene som tar ekstra godt vare på din. 

Det ligger mange gode opplevelser og store muligheter i drømmen om egen fritidsbolig, og vi hjelper deg gjerne med å finne den optimale fritidsboligen for akkurat deg og din familie.

Hva er en fritidsbolig?

Eksempel på en fritidsbolig er hytter, ferieleiligheter eller feriehus. I BoligPartner tilbyr vi nye fritidsboliger som passer til dine behov. Skillet mellom boligeiendom og fritidseiendom skal bygge på karakter/særtrekk ved eiendommen. Det er ikke avgjørende hvordan eiendommen faktisk brukes. Les gjerne mer om dette hos Skatteetaten.

Fritidsbolig som hytte

BoligPartner sitt hyttesortiment er bredt. Vi har hytter i alle størrelser og stilarter. Hos oss kan du få moderne hytter, klassiske hytter og nyskapende hytter. Nylig vant BoligPartner årets hytteprosjekt med en kundetilpasset hytte fra vårt spennende V-konsept. Vi har også et tett samarbeid med interiørdesigner Halvor Bakke som har designet sin helt egen hytteserie sammen med oss. Les gjerne mer om alle våre hytter her.

 

Fritidsbolig på destinasjoner

BoligPartner sine fritidsleiligheter passer perfekt til deg som ønsker å ha ditt eget fritidssted å reise til uten at du trenger å tenke på vedlikehold, snømåking, gressklipping eller fremtidige oppgraderinger. 

Moderne fritidsleilighet

Våre fritidsleiligheter er moderne og lettstelte. Med en slik leilighet er det bare å sette seg i bilen og kjøre helt frem til ditt fritidssted. Leiligheten er klar til bruk. Den er praktisk og bekvem. Når du er her, trenger du ikke å bekymre deg for vedlikehold eller reparasjoner. Våre leiligheter er ment for deg som ønsker å kun nyte fridagene dine og bruke tiden din på akkurat det du har mest lyst til. Enkelt og greit.

Våre fritidsleiligheter sikrer deg en sentral beliggenhet i forhold til attraktive fasiliteter og tilbud i nærheten. Vær nær langrennsløper, alpinbakker eller det turterrenget du liker.

 

Trygt å kjøpe fritidsbolig fra oss

Vi er stolte over å være en del av merkeordningen til Hytteprodusentene. Merket TRYGT HYTTEKJØP betyr at vi som hytteprodusent sikrer at våre kunder som kjøper fritidsbolig får kvalitet og trygghet gjennom hele byggeprosessen.

Fulgte drømmen - kjøpe egen fritidsbolig

Det var i høstferien i fjor at Beate og Kjetil Berntzen bestemte seg for å bygge sin egen fritidsbolig på Skeikampen. Allerede syv måneder seinere kunne familien nyte fritiden i sin splitter nye Ro-hytte.

Kjøpe fritidsbolig? Besøk våre visningshytter

Velkommen til Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta. Her kan du få oppleve BoligPartner sine to flotte visningshytter Midthø og Foris. I tillegg kan du møte våre dyktige hytterådgivere som gir deg informasjon om alt fra priser på fritidsboliger til å se på mulighetene for å realisere hyttedrømmen akkurat i det området du ønsker. Vi hjelper deg også med skreddersy løsninger og endre på våre plantegninger slik at du får en fritidsbolig som passer akkurat til dine rammer, ønsker og behov.

Derfor skal du velge BoligPartner

Det er mange aktører som selger nye fritidsboliger i Norge. Noen ganger kan det være vanskelig å orientere seg i markedet. Her får du 10 gode grunner til hvorfor du bør velge BoligPartner som leverandør når du skal bygge ny fritidsbolig.

Ny fritidsbolig? Se vår katalog nå

Her kan du bestille vår digitale hyttekatalog og lese den med en gang på din mobil eller datamaskin
Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

La deg inspirere her

Klikk deg gjerne videre og se om du finner din nye fritidsbolig her