Fritidsbolig – hjemmet der du tilbringer fritiden din

Drømmer du om å eie din egen fritidsbolig? I BoligPartner tilbyr vi fritidsboliger for alle.

En fritidsbolig er en bolig du ikke bor fast i, men som du reiser til når du har fri og et ønske om å slappe av og ta et velfortjent avbrekk fra den hektiske hverdagen hjemme.

Hva er en fritidsbolig?

Eksempel på en fritidsbolig er hytter, ferieleiligheter eller feriehus. I BoligPartner tilbyr vi nye fritidsboliger som passer til dine behov. Skillet mellom boligeiendom og fritidseiendom skal bygge på karakter/særtrekk ved eiendommen. Det er ikke avgjørende hvordan eiendommen faktisk brukes. Les gjerne mer om dette hos Skatteetaten.

Fritidsbolig som hytte

BoligPartner sitt hyttesortiment er bredt. Vi har hytter i alle størrelser og stilarter. Hos oss kan du få moderne hytter, klassiske hytter og nyskapende hytter. Nylig vant BoligPartner årets hytteprosjekt med en kundetilpasset hytte fra vårt spennende V-konsept. Vi har også et tett samarbeid med interiørdesigner Halvor Bakke som har designet sin helt egen hytteserie sammen med oss. Les gjerne mer om alle våre hytter her.

 

Fritidsleilighet på destinasjoner

BoligPartner sine fritidsleiligheter passer perfekt til deg som ønsker å ha ditt eget fritidssted å reise til uten at du trenger å tenke på vedlikehold, snømåking, gressklipping eller fremtidige oppgraderinger. 

Moderne fritidsleilighet

Våre fritidsleiligheter er moderne og lettstelte. Med en slik leilighet er det bare å sette seg i bilen og kjøre helt frem til ditt fritidssted. Leiligheten er klar til bruk. Den er praktisk og bekvem. Når du er her, trenger du ikke å bekymre deg for vedlikehold eller reparasjoner. Våre leiligheter er ment for deg som ønsker å kun nyte fridagene dine og bruke tiden din på akkurat det du har mest lyst til. Enkelt og greit.

Våre fritidsleiligheter sikrer deg en sentral beliggenhet i forhold til attraktive fasiliteter og tilbud i nærheten. Vær nær langrennsløper, alpinbakker eller det turterrenget du liker.

 

La deg inspirere her

Klikk deg gjerne videre og se om du finner din nye fritidsbolig her