Ferdighus på skrå tomt

Ligger tomten du har lyst til å bygge på i skrått terreng? Det går helt fint. I BoligPartner har vi mange ferdighus som du kan bygge på skrå tomt.

Hus til skrå tomt

Hvordan er terrenget på tomta, og hvilken husmodell passer best inn her? Dette er viktige spørsmål som det kan være vanskelig å finne alle svarene på. I BoligPartner har vi lang erfaring med å bygge hus på skrå tomter. Våre boligrådgivere blir gjerne med deg ut til din tomt for å gi gode råd, se alle mulighetene og presentere gode løsninger. Det beste er når man kan tilpasse et hus til terrenget og ikke terrenget etter huset.

Moderne hus og funkishus til skrå tomt

I vår huskatalog har vi over 20 ferdighus som passer til skrå tomter. Vi har moderne hus, funkishus, herskapelige hus og hus fra vår Nostalgi-serie som alle er tilpasset et skrått terreng.

Ta gjerne en kikk på Ravenna. Dette er et funkishus for de virkelig bratte tomtene i vanskelig terreng.

Husk at våre arkitekter gjerne tilpasse løsninger som gjør at modeller vist i flatt terreng, kan tegnes om slik at de passer terrenget på din tomt.

Våre husmodeller for skrått terreng

Her ser du våre ferdighus som du kan bygge i skrått terreng

Hva er pris på hus til skrå tomter?

Lurer du på hva våre hus tilpasset en skrå tomt koster? Ta en titt her

Slik løser vi tomten din

Hvor bratt kan innkjøringen til huset ditt være og hvilken høyde i terrenget bør boligen plasseres på? Det er mange krav å ta hensyn til når du bygger nytt hus. Vi vet hvilke.