Boligpartner
Bruksareal
212 m2
Antall soverom
5 soverom
Antall bad
3 bad

Vakkert hus som passer på skrå tomt

Ta en titt på huset Landheim for skrå tomt – Et flott familiehus med en vakker fasade og smart planløsning. Her får du tre bad og fem soverom på 212 kvadratmeter.

I Landheim har du også stue og kjøkken - de rommene du bruker aller mest i våken tilstand - i øverste etasje. Her kan du med andre ord nyte utsikten maksimalt mens du lager mat, eller ligger rett ut på sofaen etter en lang dag.

Landheim er Raumarheim sin søstermodell for skrånende terreng. Inngangsplanet inneholder et romslig, adskilt kjøkken med dør inn til en praktisk bod. Kjøkkenet har skyvedør ut til en 32 kvadratmeter stor stue med utgang til overbygget terrasse, og planet inneholder videre hovedsoverommet på nesten 17 kvadratmeter, et romslig bad og en praktisk sportsbod i tilknytning til inngangspartiet.

I underetasjen er det totalt fire soverom og to bad i tillegg til en stor stue med dobbeltdør ut til terrassen. Om man ikke har behov for fem soverom kan halve underetasjen enkelt gjøres om til en hybel med egen inngang.

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

BRA total:
222 m2
BRA bolig:
212 m2
P-rom:
194 m2
Bebygd Areal:
135 m2
L x B:
14.3 x 11.3 m
Soverom:
5
Bad:
3
Innvendig bod:
2
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Ja
Tomtetype:
Skrå tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasade

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Illustrasjon fra husmodell Landheim hvor vi ser mot utgangen til balkongen

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?