Boligpartner
Bruksareal
75 m2
Antall soverom
2 soverom

Stilig moderne hytte med flatt tak

Åtte Glass er en særegen designperle – en konsepthytte bestående av en hovedhytte i tillegg til valgfrie moduler.

Som standard leveres Åtte Glass med hovedhytte pluss en modul bestående av to soverom og bad. Ytterligere tilleggsmoduler kan ellers romme det du måtte ønske deg. Hovedenheten består av en stor kjøkken- og stueløsning med peis og spiseplass til 10 personer, bad/vaske  rom og soverom. I ytterveggen er det brukt foldedører som er designet for å kunne åpne opp hytta og slippe uterommet inn. 

Åtte glass stemning Ca 2015 original-kopi.jpg Visker ut skillet mellom inne og ute med disse store foldedørene.

Se alle våre moderne hytter her

BRA total:
75 m2
BRA hytte:
75 m2
Bebygd Areal:
88 m2
L x B:
13 x 6.4 m
Soverom:
2
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
9

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Plantegninger og fasader

Slik kan du få det hvis du bygger ny hytte ved sjøen. Denne illustrasjonen fra Åtte Glass viser en stue som går i ett med uteplassen utenfor.

Hvordan vil du endre på denne hytta?

Liker du hyttemodellen, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta? Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har. Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Kundebilder - her kan du se bilder av en kundetilpasset variant av Åtte Glass