Boligpartner
Bruksareal
127 m2
Antall soverom
4 soverom

Hytte med store vinduer

Med hele fire soverom og en meget romslig oppstuggu, er Sletthø mange familiers drømmehytte.

Tenk deg følelsen av å sitte der oppe i den lune stua mens du lar øynene hvile på snødekte fjelltopper i horisonten. De store vinduene, som strekker seg fra gulv til tak, tar naturen rett inn i hytta.

Med et bruksareal på 126 kvadratmeter er du sikret stor fleksibilitet og rom til å virkelig nyte herlige fridager på hytta. Det åpne kjøkken- og stueområdet er på hele 45 kvadratmeter. Langbordet blir et naturlig sted å samle familie og venner mens et varmt lys sprer seg mykt inn i rommet fra den stemningsfulle peisovnen i hjørnet.

En terrassedør på stua tar deg direkte ut til den overbygde uteplassen. Slik at du kan nyte dagene utendørs, uansett vær. Sletthø har også en praktisk sportsbod og en romslig inngangshall. Ønsker du ekstra lagringsplass, kan du fint ta i bruk plassen under trappa.

Illustrasjon av hyttemodell Sletthø

Se alle våre klassiske hytter i Karakter-serien her

BRA total:
140 m2
BRA hytte:
127 m2
P-rom:
121 m2
Bebygd Areal:
121 m2
L x B:
14.2 x 10 m
Soverom:
4
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
10

Plantegninger og fasader

Last ned NY digital hyttekatalog

Vi har lansert vår splitter nye hyttekatalog. Se alle våre hyttenyheter. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Alternativ planløsning - her viser vi deg en variant hvor hytta inneholder to bad og hvor stue og kjøkken har byttet plass

Slik ser det ut på innsiden av Sletthø

Denne hytta kan endres

Ønsker du å gjøre noen endringer på hytta? Det er ikke noe problem. Alle våre hytter kan tilpasses.