Boligpartner
Bruksareal
127 m2
Antall soverom
4 soverom

Hytte med store vinduer

Med hele fire soverom og en meget romslig oppstuggu, er Sletthø mange familiers drømmehytte.

Tenk deg følelsen av å sitte der oppe i den lune stua mens du lar øynene hvile på snødekte fjelltopper i horisonten. De store vinduene, som strekker seg fra gulv til tak, tar naturen rett inn i hytta.

Med et bruksareal på 126 kvadratmeter er du sikret stor fleksibilitet og rom til å virkelig nyte herlige fridager på hytta. Det åpne kjøkken- og stueområdet er på hele 45 kvadratmeter. Langbordet blir et naturlig sted å samle familie og venner mens et varmt lys sprer seg mykt inn i rommet fra den stemningsfulle peisovnen i hjørnet.

En terrassedør på stua tar deg direkte ut til den overbygde uteplassen. Slik at du kan nyte dagene utendørs, uansett vær. Sletthø har også en praktisk sportsbod og en romslig inngangshall. Ønsker du ekstra lagringsplass, kan du fint ta i bruk plassen under trappa.

Illustrasjon av hyttemodell Sletthø

Se alle våre klassiske hytter i Karakter-serien her

BRA total:
140 m2
BRA hytte:
127 m2
P-rom:
121 m2
Bebygd Areal:
121 m2
L x B:
14.2 x 10 m
Soverom:
4
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
10

Plantegninger og fasader

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Alternativ planløsning - her viser vi deg en variant hvor hytta inneholder to bad og hvor stue og kjøkken har byttet plass

Slik ser det ut på innsiden av Sletthø

Hvordan vil du endre på denne hytta?

Liker du hyttemodellen, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta? Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har. Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.