Boligpartner
Bruksareal
149 m2
Antall soverom
4 soverom
Antall bad
1 bad

Høgvarde er en av våre største hytter

Høgvarde er en av våre største hytter for flate tomter – med et bruksareal på 149 kvadratmeter. Med fire soverom og til sammen 10 sengeplasser er Høgvarde rustet for å huse både familier og venner.

Hovedplanet rommer entré, bod, tv-stue, bad med mulighet for badstue, to soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Kjøkkendelen har plass til spisestue, og stuen har store vindusflater og et ildsted på endeveggen. Andre etasje rommer en ekstra stue – i tillegg til soverom og kott. Høgvarde gir deg med andre ord et vakkert og tradisjonelt ytre, kombinert med en gjennomtenkt og god planløsning.

BRA total:
159 m2
BRA hytte:
149 m2
P-rom:
136 m2
Bebygd Areal:
131 m2
L x B:
16 x 8.2 m
Soverom:
4
Bad:
1
Innvendig bod:
3
Energimerking:
D
Sengeplass:
10

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Plantegninger og fasader

Illustrasjon av hyttemodell Høgvarde som viser planløsningen i hytta sett fra kjøkkenet. Her er det god plass til å samle familie og venner.

Høgvarde er en av våre største hytter

Velkommen inn

Kundebilder - Høgvarde og Storstuggu

Kundebilder - Høgvarde i Voss

Kundebilder - kundetilpasset Høgvarde

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Illustrasjon av hytte Nysetra

Hvordan vil du endre på hytta?

Liker du en hyttemodell, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta?

Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har.

Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her