Boligpartner
Bruksareal
64 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
1 bad

Gråhø er en hytte som også kan bygges med hems

Gråhø med og uten hems har identisk eksteriør og planløsning i 1. etasje. Varianten med hems kan enkelt huse mange overnattingsgjester, og hemsstua blir raskt barnas favorittsted i hytta.

Som sin søstermodell Gråhø har Gråhø med hems også tre soverom i førsteetasjen. Med hemsen får du i tillegg både hemsstue og et ekstra soverom med god plass til to senger. Med en sovesofa i hemsstua vil arealet utnyttes maksimalt og gi den ekstra plassen som trengs for å kunne invitere venner og familie på tur. For hvem vet vel hva som skjer om noen år? Kanskje er det enda flere barn eller barnebarn som trenger et sted å sove? 

Med stue på hemsen får man plutselig to sosiale soner, og vi tør nesten garantere at barna raskt finner sitt favorittsted her oppe i høyden. Tenk å få sitt eget fristed der de kan se film, spille spill og leke uten at de voksne forstyrrer leken – og uten at barna forstyrrer de voksne. Det må vel kalles vinn-vinn for begge parter?

Større plass og flere sengeplasser øker også verdien på hytta om den en gang skal selges. Gulvarealet til hemsen er på 23,8 kvadratmeter.

BRA total:
72 m2
BRA hytte:
64 m2
P-rom:
59 m2
Bebygd Areal:
83 m2
L x B:
11.2 x 7.3 m
Soverom:
3
Bad:
1
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
6

Plantegninger og fasade

Foto av Gråhø med hems - Her kan du se bilder av en kundetilpasset Gråhø, bygd med hems.

Gråhø med hems

Se innsiden av Gråhø

Last ned gratis, digital hyttekatalog

Få rask tilgang til vår hyttekatalog. Les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Gråhø - med loft

Her viser vi deg en variant av denne hyttemodellen som her har fått loft. Det betyr at mønehøyden økes til seks meter slik at man får større takhøyde på loftet. Her oppe er det tegnet inn en loftsstue, bad og et soverom.

Illustrasjon av hytte Magna Ferentis.

Alle våre hytter kan endres

Har du funnet en fin hyttemodell, men trenger å gjøre noen justeringer på planløsningen? Det er ikke noe problem. Våre hytter kan tilpasses dine behov og tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her

Denne hytta kan endres

Ønsker du å gjøre noen endringer på hytta? Det er ikke noe problem. Alle våre hytter kan tilpasses.