Boligpartner
Bruksareal
64 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
1 bad

Gråhø med hems kan enkelt utvides og gjøre større

Gråhø med og uten hems har identisk eksteriør og planløsning i 1. etasje. Begge disse to modellene kan enkelt utvides slik at antall kvadratmeter endres fra 64 - 78 kvm. Varianten med hems kan huse ekstra mange overnattingsgjester, og hemsstua blir raskt barnas favorittsted i hytta.

Som sin søstermodell Gråhø, har Gråhø med hems også tre soverom i førsteetasjen. Med hemsen får du i tillegg både hemsstue og et ekstra soverom med god plass til to senger. Med en sovesofa i hemsstua vil arealet utnyttes maksimalt og gi den ekstra plassen som trengs for å kunne invitere venner og familie på tur. For hvem vet vel hva som skjer om noen år? Kanskje er det enda flere barn eller barnebarn som trenger et sted å sove? 

Hvis du ønsker enda mer plass, er dette enkelt å løse. Hvis du for eksempel forlenger Gråhø med 120 cm, vil størrelsen øke fra 64 kvm til 71 kvm. Om du trenger mer rom, kan du forlenge hytta med 240 cm. Da får du en hytte på 78 kvm. I BoligPartner tilpasser vi alltid våre hytter etter kundes ønsker og behov. Bare ta kontakt med oss - vi bistår deg slik at du får den størrelsen som du trenger.

Med stue på hemsen får man plutselig to sosiale soner, og vi tør nesten garantere at barna raskt finner sitt favorittsted her oppe i høyden. Tenk å få sitt eget fristed der de kan se film, spille spill og leke uten at de voksne forstyrrer leken – og uten at barna forstyrrer de voksne. Det må vel kalles vinn-vinn for begge parter?

Større plass og flere sengeplasser øker også verdien på hytta om den en gang skal selges. Gulvarealet til hemsen er på 23,8 kvadratmeter.

BRA total:
72 m2
BRA hytte:
64 m2
P-rom:
59 m2
Bebygd Areal:
83 m2
L x B:
11.2 x 7.3 m
Soverom:
3
Bad:
1
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
8

Plantegninger og fasade

Foto av Gråhø med hems - Her kan du se bilder av en kundetilpasset Gråhø, bygd med hems.

Gråhø med hems

Se innsiden av Gråhø

Det er hyggelig å sitte her ved spisebordet i hytta Gråhø. Det er høyt under taket og store vinduer som gir en nær kontakt med omgivelsene utenfor.

Sommerfri i egen hytte

Kun to timer hjemmefra venter roen, friheten og kosen. Bli med på hyttebesøk hos familien Rønaas fra Jessheim. De tok sats og fulgte drømmen om å bygge sin egen Gråhø-hytte med hems.

Se mer her

Last ned gratis hyttekatalog

Last ned og les vår hyttekatalog med en gang. Her finner du masse inspirasjon, nye hyttemodeller og kundeintervjuer. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Gråhø - med loft

Her viser vi deg en variant av denne hyttemodellen som her har fått loft. Det betyr at mønehøyden økes til seks meter slik at man får større takhøyde på loftet. Her oppe er det tegnet inn en loftsstue, bad og et soverom.

Illustrasjon av hytte Nysetra

Hvordan vil du endre på hytta?

Liker du en hyttemodell, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta?

Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har.

Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her

Hvordan vil du endre på denne hytta?

Liker du hyttemodellen, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta? Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har. Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.