Boligpartner
Bruksareal
127 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
1 bad

Hytte for skrå tomt

Besshø er en romslig sokkelhytte på 127 kvm. Med god planløsning over to etasjer, hvor begge har egen stue, er alt lagt til rette for at Besshø kan bli hele familiens favorittsted.

Hyttas inngangsparti er på hovedplanet. Her ønskes du velkommen inn i en romslig hall som byr på gode garderobemuligheter. Sportsbod med egen inngang rett ved siden av gjør oppbevaring av utstyr enkelt. På hovedplanet finner du også den åpne kjøkken- og stueløsningen med utgang til overbygget veranda. Store vinduer som strekker seg fra gulv til møne bidrar til godt med lys og utsikt til naturen utenfor. I tillegg rommer hovedplanet soverom og bad.

Via trappen kommer du ned til underetasjen som har egen stue, to soverom og bad/vaskerom. Her finner du to innvendige boder, hvorav den ene har inngang via det største soverommet.

Selv om hyttemodellen har navnet sitt fra en fjelltopp i Jotunheimen, kan Besshø passe like godt på en skråtomt ved sjøen.

BRA total:
141 m2
BRA hytte:
127 m2
P-rom:
110 m2
Bebygd Areal:
90 m2
L x B:
10.5 x 7.8 m
Soverom:
3
Bad:
1
Innvendig bod:
3
Energimerking:
D
Sengeplass:
8

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

Plantegninger og fasader

En stemningsfull stue i hyttemodellen Besshø. Her er lysene tent og det er flott utsikt ut gjennom de store vinduene.

Hvordan vil du endre på denne hytta?

Liker du hyttemodellen, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta? Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har. Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.