Boligpartner
Arezzo er et moderne hus på ett plan. Illustrasjonen viser godt frem den overbygde uteplassen til huset.
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 22. november 2023
Lesetid: ~7 min

Ferdighus på ett plan

Lettstelt og tilgjengelig, med hagen like utenfor. Våre smarte ferdighus på ett plan er et godt alternativ til leilighet.

Ferdighus med alt på ett plan

Vi ser en tydelig trend: Flere ønsker seg en lettvinn bolig samtidig som de har lyst på friheten en enebolig gir. Våre ferdighus på en etasje blir derfor stadig mer populære.

Å bo på en flate gir deg mange fordeler. Du slipper trapper og trinn som kan være vriene både for bevegelseshemmede og for småbarnsfamilier. Når alle rom er på ett plan, blir det enkelt å ha nær kontakt med alle i huset. Det gjør det lettere å være sammen, uten at man går oppå hverandre. Du unngår også eventuelle utfordringer med byggehøyde i reguleringsplaner.

Klikk her hvis du vil se alle våre moderne hus

Bygde husdrømmen på 105 kvadratmeter

Celine og Fredrik trives godt i sitt nye hjem, et av våre små ferdighus. Modellen heter Asti og har herlig takhøyde i stua. Celine og Fredrik trives godt i sitt nye hjem, et av våre små ferdighus på ett plan. Modellen heter Asti.

Med sine store glassflater og en takhøyde på hele 3,6 meter, er dette sosiale rommet hjemmets hjerte i huset til Celine og Fredrik. 

Det er lyst og lekkert hjemme hos Celine Andersen (26) og Fredrik Klock Nilsen (29). Bli med hjem til dem på besøk og se hvordan de bor i et nytt hus på ett plan.

Les mer her

Illustrasjonsbilde av funkishus på ett plan

Funkis ferdighus på ett plan

Våre ferdighus på ett plan finnes i alle stilarter. Så enten du liker funkishus, moderne eller et klassisk uttrykk, så har vi hus på ett plan som passer til deg.

Stort ferdighus på ett plan, dette er herskapelige Herregaard Herregaard er et herskapelig hus på en etasje, her illustrert på en stor tomt med en gruslagt sti inn mot huset og fontene i hagen.

Hus på ett plan med mange soverom

Hva er dine behov? Ønsker du et soverom, to soverom eller kanskje fire soverom? Vi har hus på ett plan i ulike størrelser. Bare ta kontakt med vårt salgskontor nærmest der du ønsker å bygge. De kan hjelpe deg med å tilpass plantegningen slik at du får akkurat det antall soverom som du trenger i ditt hjem. 

Bo på bakkeplan

Men noe av det aller beste med å bo på bakkeplan, er nærheten til naturen utenfor. I stedet for å bo i en leilighet hvor du ofte må gå gjennom lange korridorer før du kommer ut, har du her din egen uteplass og hyggelig, lettstelte hage rett utenfor stuedøra. Med egen enebolig slipper du også å ta hensyn til naboen i etasjen over eller under. 

Vi vet at kundene våre har ulike ønsker og behov, men at mange drømmer om å bo i eget hus. Derfor selger vi både store og små eneboliger. Ofte blir det rimeligere for deg å bygge ett moderne hus på en etasje, kontra å kjøpe en ny leilighet. Vårt minste ettplanshus Lugo har et bruksareal på 87 kvadratmeter, og kan være en god inngang til boligmarkedet for mange. 

Våre ferdighus på ett plan

Her kan du se våre ferdighus i en etasje. Husk at vi i tillegg til disse modellene også kan tilpasse og skreddersy andre løsninger slik at du får ditt drømmehus.

Husmodellen Vegaardsheim (141 kvm)

Lite ferdighus som passer til deg

Les gjerne mer om våre ferdighus som er mindre i størrelse, men som likevel har stor nok plass. Klikk deg videre til vår samleside hvor du får se mange fine husmodeller.

Klikk her