Boligpartner
Bruksareal
106 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
1 bad

Klassisk hus med alt på en flate

Populære Aksheim har alt på én flate og forener et klassisk ytre med en arealeffektiv planløsning. Et perfekt valg for deg som vil ha et hus uten trapper, som det er godt å bli gammel i.

Aksheim rommer vindfang med garderobeløsning, en gang som leder inn til bad/vaskerom og bod, tre romslige soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning.

Kjøkkenet er praktisk og har god plass til både spisebord og kjøkkenøy. I stuedelen kan du nyte peiskosen eller slå terrassedøren opp og åpne opp mellom ute og inne. Den delvis overbygde terrassen ligger skjermet til i husets vinkel, så her ligger alt til rette for å få maksimalt ut av sommerdagene.   

I tilknytning til inngangspartiet har Aksheim også en smart sportsbod for lagring av husstandens sports- og fritidsutstyr.

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

Nøkkelopplysninger

BRA total:
118 m2
BRA bolig:
106 m2
P-rom:
94 m2
Bebygd Areal:
135 m2
L x B:
11.9 x 15 m
Soverom:
3
Bad:
1
Innvendig bod:
2
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Ja
Tomtetype:
Flat tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasader

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

Romslig hvitmalt kjøkken og spisestue med moderne grå kjøkkeninnredning. Stor åpning mot stueområde med fyr i peisen.

Kundebilder

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.