Boligpartner
Bruksareal
122 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
1 bad

Bo smart i vinkelhus med lune uteplasser

Borgheim er et smart vinkelhus med alle funksjoner samlet på ett plan. Med to lune uteplasser ligger alt til rette for å få maks ut av sommerdagene.

Her har du alt du trenger på ett plan! De 122 kvadratmeterne rommer tre soverom, bad, vaskerom med dør ut, wc i tilknytning til vindfanget, en stor stue med peismuligheter og et særlig romslig kjøkken med god plass til et stort spisebord. 

I Borgheim har stuen og hovedsoverommet dør ut til samme terrasse. Spisestuen har dessuten egen dør ut til husets andre, koselige terrasse. 

Husets hjerte er allrommet, bestående av kjøkken og stue på til sammen 60 kvadratmeter. Allrommet har plass til egen kjøkkenøy, stort spisebord og mulighet for å sette inn peis. Soveavdelingen består av tre romslige soverom, og bad og vaskerom ligger vegg i vegg. Legg også merke til inngangspartiets finesse; hoveddøren som fører til vindfanget, og sidedøren som leder direkte til vaskerommet. Praktisk!

Ønsker du å vite prisen på dette huset? Registrer deg her , så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende husprat.

Nøkkelopplysninger

BRA total:
128 m2
BRA bolig:
122 m2
P-rom:
118 m2
Bebygd Areal:
147 m2
L x B:
14.9 x 14.3 m
Soverom:
3
Bad:
1
Innvendig bod:
1
Energimerking:
B
Tilgjengelig bolig:
Ja
Tomtetype:
Flat tomt

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Plantegninger og fasader

Se hvor mye du kan spare ved å bygge nytt hus

Mange tenker at det er dyrere å investere i et nytt hus sammenliknet med å kjøpe en brukt bolig. I denne kalkulatoren kan du selv beregne hvor stor besparelsen kan bli. Fyll inn dataene i tabellen og klikk deretter på knappen "Beregn"

En innbydende åpen kjøkken- og stueløsning i husmodellen Borgheim vises her frem i en lys og lett fargetone.
Raumarheim er mange kunders drømmehus - denne populære modellen inneholder alt en familie ønsker seg i et hjem.

Bestill gratis magasin med huspriser

Lurer du på hva våre mest populære hus koster? Se priseksempler i vårt gratis magasin.

Kundebilder

Kundebilder

Kundebilder

Kundebilder

Kundebilder

Alle våre hus kan tilpasses

Ønsker deg noen endringer på husene våre? Det går helt fint. Våre arkitekter kan tegne om huset slik at du får akkurat den planløsningen som passer både dine behov og tomten.