Boligpartner
Asti er et moderne hus i vinkel som gjør at du får en uteplass godt skjermet for vinden.

Lite ferdighus som passer til deg

Ønsker du å bygge et lite ferdighus? Ta en kikk på våre smarte modeller her.

Å kjøpe et stort hus eller en svær leilighet passer ikke for alle. Noen ganger er et lite ferdighus akkurat det man er på jakt etter.

Selv om man ønsker å bygge en liten enebolig, vil du oppleve at planløsningen rommer veldig mye. Våre arkitekter jobber alltid for å sikre smarte løsninger og et godt bomiljø i alle våre hus.

Ta gjerne en kikk på  Lugo - et lite ferdighus på 87 kvadratmeter i boareal. Dette er vår minste husmodell. Selv om huset er lite, har det et herlig, åpent kjøkken- og stueområde på over 30 kvadratmeter. Lugo har også to soverom, et bad, overbygget uteplass, carport samt sportsbod. Kanskje er det dette huset som passer perfekt til deg eller din familie.

På illustrasjonen vises Lugo, et hus som her stråler i ettermiddagssola. På illustrasjonen vises Lugo, et hus som her stråler i ettermiddagssola.

Pris på lite ferdighus

Lurer du på hva det koster å bygge et lite ferdighus? Ta gjerne kontakt med våre dyktige rådgivere hos BoligPartner sine forhandlere. De kan gi deg informasjon om priser i ditt område og hvilke tomter og muligheter som finnes. 

Les gjerne mer om våre priser og se priseksempel her

Lite funkis ferdighus

Hvilken husstil liker du best? Våre ferdighus finnes i alle stilarter. Så enten du liker  funkishus moderne herskapelig  eller et  klassisk uttrykk , så har vi hus som passer til deg.

Grønnmalt stue og spisestue i ettplanshuset Prato moderne innredet med rosa og grønntoner. Store vinduer slipper inn godt med lys. Grønnmalt stue og spisestue i ettplanshuset Prato moderne innredet med rosa og grønntoner. Store vinduer slipper inn godt med lys.

Lite ferdighus med utleie

Selv om huset er lite, kan vi tilpasse og skreddersy løsninger for deg. Så hvis du ønsker et lite ferdighus med utleie, ser vi gjerne på mulighetene for dette sammen med deg. BoligPartner har dyktige arkitekter med lang erfaring som har hjulpet våre huskunder over hele landet med å tegne inn utleieleilighet eller hybel i mange av våre husmodeller.

Les gjerne mer om hvordan vi tilpasser våre hus etter kundens ønsker og behov her.

Her kan du se nærmere på noen av våre mindre ferdighus

Aksheim er et hus i vinkel, med alt samlet på ett plan, her vist med en hyggelig solkrok.

Ferdighus på ett plan

Er du på jakt etter en enebolig på ett plan. Ta gjerne en kikk på våre mest populære hus på en etasje

Les mer