Boligpartner
Asti er et moderne hus i vinkel som gjør at du får en uteplass godt skjermet for vinden.
Elin Skramstad
Forfatter: Elin Skramstad
Sist endret: 22. november 2023
Lesetid: ~9 min

Lite ferdighus som passer til deg

Ønsker du å bygge et lite ferdighus? Ta en kikk på våre smarte modeller her.

Å kjøpe et stort hus eller en svær leilighet passer ikke for alle. Noen ganger er et lite ferdighus akkurat det man er på jakt etter.

Selv om man ønsker å bygge en liten enebolig, vil du oppleve at planløsningen rommer veldig mye. Våre arkitekter jobber alltid for å sikre smarte løsninger og et godt bomiljø i alle våre hus.

Ta gjerne en kikk på  Lugo - et lite ferdighus på 87 kvadratmeter i boareal. Dette er vår minste husmodell. Selv om huset er lite, har det et herlig, åpent kjøkken- og stueområde på over 30 kvadratmeter. Lugo har også to soverom, et bad, overbygget uteplass, carport samt sportsbod. Kanskje er det dette huset som passer perfekt til deg eller din familie.

På illustrasjonen vises Lugo, et hus som her stråler i ettermiddagssola. På illustrasjonen vises Lugo, et hus som her stråler i ettermiddagssola.

Kortversjon

På denne siden finner du nyttig informasjon om våre minste ferdighus. Du kan lese om:

  • Se våre minste ferdighus - modellene finner du her
  • Kundebilder av et lite ferdighus - Se så lyst og moderne
  • Hva koster et lite ferdighus? Les om priser her
  • Om å bygge et lite ferdighus - klikk deg videre her
  • På jakt etter et lite funkishus? Ta en kikk på denne modellen
  • Et lite ferdighus kan også bygges med utleiedel. Les mer om dette her
  • Ønsker du et lite ferdighus som har alt samlet i en etasje? Se her

Her kan du se nærmere på noen av våre mindre ferdighus

Se kundebilder av et lite ferdighus. Denne modeller heter Asti (105 kvm i boareal)

Pris på lite ferdighus

Lurer du på hva det koster å bygge et lite ferdighus? Ta gjerne kontakt med våre dyktige rådgivere hos BoligPartner sine forhandlere. De kan gi deg informasjon om priser i ditt område og hvilke tomter og muligheter som finnes. 

Les gjerne mer om våre priser og se priseksempel her

Har jeg råd til å kjøpe nytt hus?

Klikk på knappen og fyll ut skjemaet under. Så kan vi gi deg mer informasjon om priser, byggekostnader og ledige tomter.

Bygge et lite hus

Illustrasjon av eksteriør husmodell Vegaardsheim fra Nostalig-serien i sommermiljø, her med fasade i lys beige med hvite detaljer. Illustrasjon av eksteriør husmodell Vegaardsheim fra Nostalig-serien.

Lurer du på hvordan prosessen er når du skal skrive kontrakt med BoligPartner for å bygge et lite hus? Våre rutiner og prosesser er like, uansett hvilken husmodell du ønsker å bygge eller hvor stort huset er. Likevel er det klart at når du skal bygget et lite hus, så er antall tømrertimer færre sammenliknet med tiden det tar å bygge et større hus. Alle våre hus bygges ute på tomten, noe som betyr at vi ikke bruker ferdige moduler, men reiser bygget planke for planke.

Vi har laget en egen samleside om byggeprosessen vår. Klikk deg gjerne videre til denne siden for å lese mer om de ulike trinnene vår byggeprosess består av.

Byggeprosessen i BoligPartner

Lite funkishus

Liker du funkisstilen best? Da er det fint å vite at du trenger absolutt ikke å bygge et stort og veldig kostbart hus for å få et funkishus. I BoligPartner kan vi skreddersy et helt nytt funkishus som er akkurat passe stort nok og som dekker dine ønsker og behov. Ta gjerne en kikk på husmodellen Verona. Denne husmodellen presenteres ikke i vår huskatalog, men kanskje er det akkurat et slikt hus som du drømmer om? Verona er lite funkishus i en etasje med takterrasse på 36 kvm på toppen. Huset har tre soverom og et bruksareal på 171 kvm. Ønsker du å vite mer om dette lille funkishuset, eller høre mer om hvilke funkishus vi kan skreddersy til deg, så er det bare å ta kontakt med oss. Vi er alltid klare til å ta en uforpliktende prat om mulighetene til å bygge et lite funkishus på tomten du ønsker.

Illustrasjonsfoto av Verona, Funkishus på ett plan Illustrasjonsfoto av Verona, Funkishus på ett plan
Plantegning av et lite funkishus, Verona. På toppen av huset er det en takterrasse på over 36 kvm.

Bestill huskatalog gratis

Bestill vår huskatalog. Katalogen er full av nye husmodeller, boliginspirasjon og kundereportasjer. Vår huskatalog er digital, slik at du mottar en lenke til katalogen umiddelbart etter bestilling. Det betyr at du kan lese katalogen med en gang.

Lite ferdighus med utleie

Selv om huset er lite, kan vi tilpasse og skreddersy løsninger for deg. Så hvis du ønsker et lite ferdighus med utleie, ser vi gjerne på mulighetene for dette sammen med deg. BoligPartner har dyktige arkitekter med lang erfaring som har hjulpet våre huskunder over hele landet med å tegne inn utleieleilighet eller hybel i mange av våre husmodeller.

Les gjerne mer om hvordan vi tilpasser våre hus etter kundens ønsker og behov her.

Aksheim er et hus i vinkel, med alt samlet på ett plan, her vist med en hyggelig solkrok.

Ferdighus på ett plan

Er du på jakt etter en enebolig på ett plan. Ta gjerne en kikk på våre mest populære hus på en etasje

Les mer