Boligpartner

Den gode følelsen av å bo i et nytt hus

Dette er noe vi har tenkt mye på og drømt om lenge. Nå har vi endelig realisert boligdrømmen og fått nøyaktig det huset vi trengte og ønsket oss. Følelsen av å bo i et helt nytt hus, der vi har vært med i prosessen, er ubeskrivelig.

Dette er ordene til 30 år gamle Pål Sætrang Tåsåsen, som sammen med kona Maria og barna Emil på tre år og Osacr på tre måneder, nylig flyttet inn i sitt helt nye hus på Ingeberg, fem kilometer nord-øst for Hamar.

Et hus som dekker behov

– Vi valgte å bygge fordi vi ønsket å forme huset slik vi ønsket, og få det slik vi har drømt om med én gang. I tillegg er ikke oppussing det første man vil gjøre når man flytter inn. Etter å ha undersøkt flere husleverandører falt valget på BoligPartner, sier Pål.

Med en reservert tomt, en omtrentlig idé til budsjett og hva slags hus de ønsket, oppsøkte de BoligPartner som hadde mange forskjellige hus av den typen de så etter.

– Uten en eksakt idé, hadde vi selvfølgelig noen krav og ønsker om hva slags hus vi ville ha som dekket våre behov. De var veldig løsningsorienterte og vi fikk et godt inntrykk av dem, sier Pål.

Etter møtet var familien på visningshelg arrangert av BoligPartner. Visningshelgen er to ganger i året, og er ment for at du som er interessert skal få oppleve husene – ikke bare se og tenke.

Familien Tåsåsen på balkongen i sin variant av Fagerli.

Fikk hjelp med banken

Med valg av hustype klart, var det tid for å lage en økonomisk plan – noe de fikk god hjelp med fra BoligPartner.

– Banken var veldig fornøyd med den økonomiske planen og mente at det var realistiske priser allerede fra dag én. Det er ganske vanlig at folk kommer med omtrentlige priser, og det hadde ikke vi, sier Pål.

Når det kom til husbyggingen hadde familien Tåsåsen noe egeninnsats. Dette ble avtalt på forhånd med dato og tid om når de skulle bygge, og når BoligPartner skulle ta over igjen.

– Vi fikk en byggeleder å forholde oss til, og hadde veldig god kommunikasjon med han. Han var dyktig og kjørte dialog mellom oss og alle andre ledd. Lurte vi på noe var det bare å sende en mail eller melding, og så fikk vi svar med en gang.

BoligPartner var det riktige valget

Med planløsningen til det praktiske familiehuset Fagerli og eksteriøret til Raumarheim har Pål og familien fått drømmehuset.

– Jeg ble litt overrasket over hvor detaljert vi måtte planlegge i begynnelsen med blant annet farger og overflatetyper, men hele prosessen har gått på skinner. Alt skjedde innen avtalt tid og pris, og det var ingen uventede kostnader. Helheten av huset ble akkurat slik vi ville ha det, sier Pål.

Han forteller at hele opplevelsen har gått knirkefritt og at prosessen har vært så ryddig, at han anbefaler BoligPartner til alle han kjenner som tenker på å bygge hus

– I etterkant har vi snakket med flere bekjente som har hatt andre husleverandører, og det har ikke gått like knirkefritt for dem. Derfor er vi helt sikre på at vi gjorde det riktige da vi valgte BoligPartner, avslutter Pål.

Huskatalogen fra BoligPartner er full av inspirasjon. Med “hjemme hos”-reportasjer får du garantert mange ideer for hvordan du ønsker at drømmehjemmet ditt skal se ut. Bestill huskatalogen allerede i dag og la fantasien få fritt spillerom.

Ønsker du en uforpliktene husprat med en rådgiver?

Inspirasjon til deg som vil bygge nytt hus

Her kan du møte noen av våre kunder som har bygd nytt hus med oss i Boligpartner.

Nyter vinteren i et lunt og varmt hjem

Selv om det er kaldt vær ute, er det alltid en jevn og god varme i alle rom hjemme hos familien Wiker Venåsen. Med nytt hus og vannbåren varme i alle gulv har familien på fem fått akkurat det lune hjemmet de drømte om.

Slik skapte de familiens drømmeuteplass

Se godt på disse bildene av denne herskapelige boligdrømmen i Ålesund. Det er nesten ikke til å tro at bildene før og etter er av samme eiendom. Snakk om forvandling!

Når utsikten fortjener ekstra store vinduer

Boligkonsulent hos BoligPartner sin forhandler Ørsta Byggservice AS, Monika Barstad Rebbestad, ser helt klart at mange kunder ønsker ekstra store vinduer når drømmehuset skal skreddersys.