BoligPartner Ski/Moss

Sentrumveien 6A, 1400 Ski | Viken | ski@boligpartner.no

Veibeskrivelse 479 97 700

Salgsområde for:

Enebakk Frogn Nesodden Nordre-Follo Vestby Ås Indre Østfold Moss Rakkestad Skiptvet Råde Marker Våler (Viken)

Velkommen til vårt kontor på Ski. Her har vi vært siden 2008 og vi har i løpet av disse årene bygd mange flotte eneboliger og flermannsboliger. Her treffer du dedikerte og dyktige medarbeidere som ønsker å realisere ditt drømmehus.

KAMPANJE NÅ – Gratis vannbåren varme!

Ikke frykt vinterkulda. Signer kontrakt på enebolig med oss innen 15. desember 2021, så får du gratis vannbåren varme i gulvene. Kontakt oss i dag for nærmere informasjon!

Ansatte

Hus med utleie

Ønsker du å ha en hybel eller utleieleilighet til ditt nye hus? Vi tilpasser alle våre modeller slik at du får den leieinntekten du ønsker. Ta kontakt med oss!

Tomter søkes

Ta kontakt med oss hvis du har en tomt du ønsker å utvikle eller du ønsker å skille ut en del av hagen din

BoligPartner Ski/Moss søker tømrere

Er dere kvalitetsbevisste og har erfaring med bygging av eneboliger, flermannsboliger eller hytter? Vi opplever stor vekst og nå søker vi etter dyktige tømrerlag og tømrerfirmaer til våre prosjekter i Follo og Østfold.

Vi søker hyttetomter

Det er mange som ønsker å bygge seg egen hytte. Det betyr at du som grunneier enkelt og raskt kan tjene gode penger på å selge din hyttetomt.

Her finner du oss

Loading map...

Om oss

En bolig fra oss skal tilfredsstille gjeldende byggeforskrifter og samtidig gi ditt hjem god kvalitet og flott design, slik at du og din familie kan være stolte av det - og vi er selvfølgelig stolte av det! I tillegg til å bygge store og flotte eneboliger som skiller seg ut i mengden, bygger vi også flermannsboliger. Dette kan være en tomannsbolig eller en mindre leilighet og disse selger vi som regel nøkkelferdige. Vi har til stadighet nye prosjekter på gang så ta kontakt for mer informasjon.

Har du tomt eller et område som du ønsker å skille ut og selge, er vi en samarbeidspartner også på dette. Vi har lang erfaring med tomtefradeling og utvikling av nye tomter og vi har flere kunder som står på venteliste for å få seg en tomt

Nyheter