Boligpartner
V1 er en smart liten hytte som her er plassert på en fin fjelltomt. Mange kunder etterspør slike små hytter som er store nok.

Vi søker hyttetomter

Det er mange som ønsker å bygge seg egen hytte. Er du grunneier og sitter på en eller flere tomter som kan benyttes til fritidsboliger, kan BoligPartner Ski og Moss hjelpe deg med å selge tomtene enkelt og raskt.

Hyttelivet er populært i Norge, og vi i BoligPartner er på jakt etter ferdigregulerte tomter for fritidsboliger. Om du har en tomt eller flere tomter ved sjøen, i skogen eller i marka er ikke avgjørende. Alt kan være av interesse.

Vi i BoligPartner Ski/Moss kan være din profesjonelle rådgiver. Hos oss møter du erfarne ansatte som ønsker å gi deg råd og veiledning om salgsprosessen. Inngår du en avtale med oss, vil vi bistå deg med alt det formelle, vi markedsfører tomtene uten kostnad for deg og skaffer deg en kjøper av tomta. Du får pengene for salget.

La oss se på tomten din

Nå gir vi deg muligheten til en gratis og uforpliktende verdivurdering av tomten din.

Gratis verdivurdering

Vi kjenner hyttemarkedet i ditt område og deler gjerne vår kompetanse og erfaring med deg. Inviter oss på en gratis og helt uforpliktende befaring av din eiendom. Da kan vi gi deg en vurdering av hva vi mener eiendommen din er verdt. BoligPartner har til enhver tid mange kunder som er på jakt etter ny hytte. Derfor vil vi ofte raskt kunne skaffe deg en kjøper på tomten. Bestill gratis verdivurdering i dag.

Vi ordner alle papirene

Ved å inngå avtale med oss, bistår vi deg med alle nødvendige formaliteter vedrørende tomtesalget. Vi ordner med formelle søknader, nabovarsler og våre arkitekter utarbeider en situasjonsplan. BoligPartner følger opp saken mot kommunen. Ved behov gjennomføres en delingsforretning hvor vi bistår sammen med kommunen. I tillegg fyller vi ut salgsdokumentene slik at du enkelt kan selge tomten direkte til vår kunde. Når kommunen har ferdigbehandlet saken, fyller vi ut nødvendige dokumenter for salg og overskjøting av tomten til kjøper. Du som grunneier får oppgjøret så snart kjøper har signert tomtekontrakten, og vår kunde får bygget en ny BoligPartner-hytte. En avtale med oss vil gjelde for en begrenset tidsperiode som vi blir enige om.

En profesjonell partner

Vurderer du å selge hele eller deler av din eiendom som er regulert for fritidsboliger? Ta kontakt med BoligPartner - vi står klare til å være din profesjonelle rådgiver. På våre kontorer møter du erfarne ansatte som ønsker å gi deg råd og veiledning om tomtesalg. Vi sørger for markedsføring av tomtene, helt kostnadsfritt for deg som grunneier. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon ved hovedkontoret på Hamar, noe som er din garanti for at vi alltid leverer kvalitet.

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

Se våre flotte hytter her

Bli bedre kjent med hyttene til BoligPartner her.