Vi leverer skreddersydde hytteløsninger

Alle er vi forskjellige. Vi har forskjellige behov, ønsker og prioriteringer. Slik er det også når vi skal bygge oss en ny hytte. I BoligPartner blir nesten ingen hytter like. Vi har lang erfaring med å realisere hyttedrømmer og våre arkitekter hjelper deg gjerne med å tegne om hytta. Sammen finner vi frem til de beste løsningene for deg og din familie.

For i BoligPartner leverer vi alltid skreddersydde hytteløsninger. Dette betyr at vi kan justere, utvikle og tegne helt nye løsninger slik at din hyttedrøm blir oppfylt. Vi sørger for at alle tekniske krav og reguleringsbestemmelser tilfredstilles, og at hytta passer til tomten den skal bygges på. 

La oss si at du har funnet en hyttemodell i vår hyttekatalog som du liker godt. Bortsett fra at hytta har et soverom for lite, den mangler overbygd uteplass og har ikke en stor nok sportsbod. Dette er ikke noe problem. I tett samarbeid med våre hytterådgivere, arkitekter og ingeniører skapes helt skreddersydde løsninger slik at du får din unike hytte – tilpasset og endret til slik du ønsker.

 Vi hjelper deg hele vegen slik at du er sikker på at din nye hytte får akkurat de løsningene du og din familie ønsker dere. 

To hyttemodeller ble til en ny

Hyttemodellene Høgvarde og Storstuggu var utgangspunktet når denne drømmehytta skulle skapes. Se så flott resultatet ble – en hytte tilpasset familiens ønsker
Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Hytteinspirasjon til deg

Her kan du lese flere hyttereportasjer hvor vi har besøkt noen av våre kunder

En hytte - ditt andre hjem

I BoligPartner bygger vi hytter i alle stilarter – fra det tradisjonsrike til det moderne. Hvilken av våre hytterserier liker du best?
Last ned ny digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Hytter designet av Halvor Bakke

TV-personlighet og interiørdesigner Halvor Bakke har lenge hatt en drøm om å skape sin egen hytte. Sammen med BoligPartner har han nå fått designet sin egen hytteserie. I Lengt-serien finner du fire hyttemodeller med unike og smarte løsninger slik at du virkelig kan nyte fridagene dine

Hyttedrøm på fjellet

Se de herlige bildene av denne drømmehytta på fjellet. Skreddersydd og tilpasset etter familiens ønsker