Lynx hytter

Hytter med store glassflater, stein og tre

Nærhet til naturen er viktig. Dette var også BoligPartners visjon da hyttene i Lynx-serien ble utviklet. Store glassfasader kombinert med naturmaterialer som stein og tre skaper en særegen og vakker arkitektur.

Lynx-serien utfordrer den tradisjonelle hyttefilosofien og tilfører noe nytt i norsk hyttesammenheng.

De store vindusflatene slipper naturen og lyset inn, og gir et fantastisk utsyn. Sammen med smarte planløsninger bidrar dette til et trivelig innemiljø som lar deg ta inn alt det moder natur har å by på. Med en nyskapende og innovativ design kombinert med løsninger som utnytter plassen på en optimal måte, er Lynx-serien hytter som passer for de fleste. I serien finner du smarte hytter fra 108 m2 og helt ned til 26 m2. De minste fungerer fint alene eller som et anneks til en av de større hyttene.

Last ned gratis digital hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Hyttemodeller i Lynx-serien

Se våre spennende hytter i Lynx-serien

BoligPartner er en stolt og trygg hytteleverandør

Merket Trygt Hyttekjøp betyr at vi som hytteprodusent sikrer enhver av våre hyttekunder kvalitet og trygghet gjennom hele byggeprosessen. Med 25 års erfaring som en av Norges største trehusbyggere, er vi stolte over å kvalifisere for tildeling av dette merket.

Vi er på lag med skogen

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste råvarer, anvender BoligPartner seg av en fornybar kilde og sørger for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.