Boligpartner
Bruksareal
145 m2
Antall soverom
5 soverom
Antall bad
2 bad

Hytte med to soner, oppstue og hems

Hyttemodellen Himmelhø 2 er storebror til Himmelhø 1.

Disse to hyttene har veldig mange likhetstrekk, men Himmelhø 2 har i tillegg en oppstue på over 30 kvadratmeter. Her oppe er det god takhøyde og du finner både to soverom, en praktisk WC samt en hyggelig stue på over 15 kvadratmeter. Dette ekstra arealet gjør det enkelt å være mange samlet på hytta. Her oppe kan man trekke seg litt tilbake, enten man er barn, ungdom eller en gjest på hyttebesøk.

I den andre enden har hytta, finner du også en praktisk hems til for ekstra soveplasser eller oppbevaring. På det høyeste er takhøyden på hemsen 189 centimeter.

Himmelhø 2 har fem soverom og inntil 12 sengeplasser. Hytta er formet som en H og består av to hovedsoner som bindes sammen av et lyst og svært luftig spisestueområde på nesten 20 kvadratmeter. Dette er selve hjerte i hytta. Med sin mønet himling og store vindusflater, er dette et perfekt sted å samle familie og venner rundt langbordet. Herfra er det også utgang til en lun og skjermet uteplass. Helt nydelig når vinden blåser rundt hytteveggene.

Legg merke til den smarte garderobeløsningen ved inngangspartiet til hytta. Fra vindfanget er det også dør inn til et av hyttas to bad.

I den andre hyttedelen til høyre, finner du den herlige stua. Her inne er det også mønet himling og høye vinduer som inviterer naturen utenfor med inn. Takhøyden sikrer samtidig at stua oppleves som meget luftig med god plass til både store og små. I denne delen av hytta, er også det største soverommet plassert med tilgang til eget bad.

BRA total:
145 m2
BRA hytte:
145 m2
P-rom:
141 m2
Bebygd Areal:
125 m2
L x B:
15.9 x 8.5 m
Soverom:
5
Bad:
2
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
12

Plantegninger og fasader

Last ned NY digital hyttekatalog

Vi har lansert vår splitter nye hyttekatalog. Se alle våre hyttenyheter. Bestill katalogen gratis og les den på mobil, nettbrett eller PC/Mac

Illustrasjon av hytte Magna Ferentis.

Alle våre hytter kan endres

Har du funnet en fin hyttemodell, men trenger å gjøre noen justeringer på planløsningen? Det er ikke noe problem. Våre hytter kan tilpasses dine behov og tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her