Boligpartner

Se vår digitale hyttekatalog

Elin Skamstad
Forfatter: Elin Skamstad
Sist endret: 06. desember 2023
Lesetid: ~4 min

Ny Hyttekatalog 2 web 2.jpg

BoligPartner lanserer nå sin digitale hyttekatalog. Den består av flere nye hytter, spennende kundemøter og masse gode råd og inspirasjon til deg som har lyst til å bygge ny hytte.

Hyttetrender 2024

Hyttekatalogen er digital, og lese på mobil, nettbrett eller PC/Mac. I katalogen presenteres totalt 34 hytter. Fire av disse hyttene er nye. De heter: Besshø (Karakter-serien) Bringbu og Ro 50 (Tur-serien) og V10 (V-serien) Det lønner seg å bestille vår hyttekatalog, fordi da får du vite alt om hyttenyhetene våre og se de siste trendene innen hytteliv.

Bestill den nye hyttakatalogen gratis her

Møt kundene våre

I vår hyttekatalog får du også bli med inn på besøk hos noen av våre hyttekunder. Les om hvorfor de valgte å bygge ny hytte i stedet for å kjøpe en brukt hytte. Se også de smarte løsningene som de har valgt i sin drømmehytte.

graho_med_hems_skeikampen8-kopi.jpg

Oppdag hyttemulighetene

Når du bygger hytte med BoligPartner, får du muligheten til å skreddersy løsningene på din nye hytte. Det betyr at vi kan endre på alle våre modeller, slik at du får akkurat den drømmehytta som passer til dine behov og ønsker. I vår nye hyttekatalog viser vi det hvordan skreddersøm gjøres. Mulighetene er så mange, og det får du virkelig oppleve i denne nye katalogen.

Gratis arkitektmøte

Lurer du på hyttepriser eller vil vite mer om hvordan vi kan bygge din drømmehytte? Du er alltid velkommen til å ta kontakt med vårt salgskontor i området hvor du ønsker å bygge. Her vil du møte erfarne hyttekonsulenter som gjerne også kan sette deg i kontakt med BoligPartner sine dyktige arkitekter. Hos oss får du gratis arkitektmøte, og en hytteprat med oss er alltid helt uforpliktende.

Klikk her for å bestille gratis hytteprat

På en flat og frodig tomt med fjellbjørk og fjell i nærheten vises hytta Bringbu. Hytta har store vinduer og presenteres her i mørkbrun farge med mørke detaljer.

Våre hytter

Klikk deg videre til vår store hytte-side og les alt om våre hytter

Gå videre her