Boligpartner
Bruksareal
102 m2
Antall soverom
3 soverom
Antall bad
1 bad

I to etasjer og for skrå tomter

V10 er den største hytta blant våre tre V-modeller og er tegnet for skrå tomter. De karakteristiske egenskapene i V-serien med innfelt gavl og store vinduer er videreført fra småsøstrene V1 og V2. Med V10 får du en hytte med to fulle etasjer og plass til hele familien.

Inngangspartiet ligger i hyttas underetasje. Via entréen ledes du inn til en gang med gode garderobemuligheter. På samme plan ligger to soverom og en romslig bod for praktisk oppbevaring av utstyr. Et bad på drøye 7 kvadratmeter gir deg god plass til vaskemaskin.

Hovedplanet har en kombinert kjøkken- og stueløsning på drøye 32 kvadratmeter. Mønt himling med 4,2 meter på det høyeste og vinduer fra gulv til tak gir en luftig følelse og godt lysinnslipp i den sosiale sonen. På dette planet finner du også hyttas tredje soverom, ytterligere et bad og utgang til veranda.

 Hyttas innfelte gavl gjør at du har skjerming for vær og vind – uansett om du vil innta kaffekoppen på terrassen i underetasjen eller på verandaen på hovedplanet.

BRA total:
112 m2
BRA hytte:
102 m2
P-rom:
95 m2
Bebygd Areal:
73 m2
L x B:
9 x 7.5 m
Soverom:
3
Bad:
1
Innvendig bod:
1
Energimerking:
D
Sengeplass:
7

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

Plantegninger og fasader

V10 variant med hems bygget på påler

I BoligPartner er vi opptatt av å kunne tilpasse våre hytter etter terrenget de skal bygges i. I Rindabotn Fjelltun er terrenget bratt og saman med den utfordringa har våre arkitekter tilpasset V-hytteserien, slik at de kunne bygges på stolper i front. Med bakgrunn i dette grepet unngår man samtidig store terrenginngrep, tar vare på naturen, og hyttene glir fint inn i landskapet. 

Under ser du bilder fra en slik variant som er bygget.

Illustrasjon av hytte Nysetra

Hvordan vil du endre på hytta?

Liker du en hyttemodell, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta?

Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har.

Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.

Les mer om dette her