Boligpartner
Bruksareal
97 m2
Antall soverom
2 soverom
Antall bad
1 bad

Hytta med plass til å være sammen

Bringbu er en hytte som gjør det enkelt å samle familie og venner. Med en åpen kjøkken- og stuedel på 49 kvadratmeter kan voksne samles rundt langbordet mens barna pusler med sitt i samme rom. Store vinduer fra gulv til møne inviterer naturen inn både på hoved- og loftsplan.  

Fra den sosiale sonen er det utgang til overbygd terrasse. Her kan du nyte kaffe- eller kakaokoppen selv om det regner eller om snøen laver ned.

I tillegg til den sosiale sonen, byr Bringbu på en gang som har god plass til garderobe, to soverom og to boder, hvorav den ene boden har egen inngang. På badet er det plass til vaskemaskin, og romstørrelsen gjør at deler av arealet kan frigjøres til badstu. Ved ønske om et ekstra toalett, kan den ene boden gjøres om.

En stor hems med takhøyde på 1,89 gir deg fleksibilitet til flere sengeplasser eller ekstra tumleplass for barna. Totalt får du da muligheten til ni sengeplasser i hytta, hvor fire av dem vil være på hemsen.

BRA total:
110 m2
BRA hytte:
97 m2
P-rom:
90 m2
Bebygd Areal:
123 m2
L x B:
12.3 x 9.9 m
Soverom:
2
Bad:
1
Innvendig bod:
2
Energimerking:
D
Sengeplass:
9

Ønsker du en uforpliktende hytteprat med en rådgiver?

Plantegninger og fasader

Store vinduer fra gulv til møne inviterer naturen inn både på hoved- og loftsplan i denne hytte som heter Bringbu.

Hvordan vil du endre på denne hytta?

Liker du hyttemodellen, men synes at den er for liten? Eller kanskje den er for stor og dyr? Trenger du flere soverom eller savner du en badstue i hytta? Kanskje du ønsker at denne hytta bygges i en helt annen stilart? Når du bygger ny hytte med BoligPartner er det enkelt å skreddersy en hyttemodell slik at den passer akkurat de ønskene og behovene du har. Snakk med oss om hva du ser etter i en ny hytte, så hjelper vi deg med å finne rett modell som enkelt kan tilpasses og endres slik at du får en hytte som både er innenfor ditt økonomiske budsjett og som passer inn på tomten du skal bygge på.